Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Kompensēs izdevumus uzņēmējiem, kuri iesaistījās Zolitūdes traģēdijas seku likvidēšanā

Valdība otrdien no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķīra Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam 101 713 eiro, lai privātajiem komersatniem, kas iesaistījās Zolitūdes traģēdijas seku likvidēšanā, kompensētu radušos izdevumus.

Traģēdijas seku likvidēšanā tika iesaistīta vairāku komersantu tehnika un cilvēku resursi. Kompensācijas tiks izmaksātas tiem komersantiem, kuri iesniedza izmaksas pamatojošus dokumentus.

SIA Alfis tiks izmaksāti 612 eiro par tehnikas izmantošanu nogruvušo konstrukciju transportēšanai, SIA Arsava - 90 349 eiro par tehnikas un cilvēkresursu izmantošanu nogruvušo konstrukciju pacelšanai un transportēšanai, A/S Ceļu pārvalde - 5121 eiro par tehnikas izmantošanu nogruvušo konstrukciju transportēšanai, SIA Metrum - 1826 eiro par sertificētu personu iesaiste ģeodēzisko darbu veikšanai ģeometriskā stāvokļa kontroles mērījumiem, SIA Roadex - 2323 eiro par tehnikas izmantošanu būvgružu transportēšanai un SIA Tilts - 1482 eiro par tehnikas un cilvēkresursu izmantošanu nogruvušo konstrukciju transportēšanai, atsevišķu būvkonstrukciju nojaukšanai, kā arī blakus esošo koku nociršanai un transportēšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas