Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lidostā Rīga noticis negadījums ar airBaltic lidmašīnu

Lidostā Rīga slikto laika apstākļu dēļ noticis negadījums ar airBaltic gaisa kuģi, kas atgriezās Rīgā no Parīzes, informēja lidostas pārstāve Ilze Salna

Lidosta "Rīga" pēc 8.marta vakarā notikušā incidenta ar aviokompānijas "airBaltic" gaisa kuģi ir atsākusi darbu un lidostas skrejceļš pēc pārbaudes ir atvērts gaisa kuģu kustībai.

Skrejceļš tika slēgts uz trim stundām, ietekmējot sešus ielidojošos reisus, kas aizlidoja uz rezerves lidostām Viļņā un Tallinā. Savukārt astoņi izlidojošie reisi dosies uz saviem galamērķiem ar kavēšanos vai ir pārcelti.

Lidostas atbildīgie dienesti ir nogādājuši pasažierus no lidmašīnās terminālī, norādīja Salna.

Pasažierus, kuriem šonakt bija paredzēta ielidošana vai izlidošana no lidostas "Rīga", lidostas pārstāvji aicināja sazināties ar savām aviokompānijām.

"Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" apstiprināja, ka 8.marta plkst.23.17 spēcīgas snigšanas dēļ tās reiss "BT694" no Parīzes uz Rīgu ar lidmašīnu "Airbus A220-300" noslīdēja no skrejceļa cietā seguma nosēšanās laikā lidostā "Rīga"", teikts "airBaltic" izplatītajā paziņojumā.

Neviens pasažieris nav guvis savainojumus. Visi 89 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi tika droši nogādāti lidostas terminālī, savukārt lidmašīna tiks nogādāta angārā tālākas inspekcijas veikšanai.

"airBaltic" atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām," norāda "airBaltic" pārstāvji.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) trešdienas vakarā izplatījis brīdinājumu par spēcīgu puteni Rīgā.

Trešdienas naktī Rīgu šķērsoja plašā nokrišņu zona - bija gaidāma stipra snigšana un putenis, sniega sega pieauga par pieciem līdz deviņiem centimetriem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas