Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Līdzšinējā ES fondu plānošanas periodā īsteno projektus par 3,8 miljardiem eiro

Līdzšinējā Eiropas Savienības (ES) fondu plānošanas periodā, kas ilgst no 2014.gada līdz 2020.gadam, tiek īstenoti vairāk nekā 2000 projekti par 3,8 miljardiem eiro, liecina Finanšu ministrijas (FM) apkopotā informācija.

Tādējādi patlaban tiek īstenoti projekti par 86,3% no pieejamā šī plānošanas perioda ES fondu finansējuma, kas kopumā ir 4,4 miljardi eiro.

FM norādīja, ka no šā gada februāra līdz martam tika noslēgti 69 jauni projektu līgumi par 58,2 miljoniem eiro. Lielākā noslēgto līgumu progresa dinamika ir mazo un vidējo komersantu konkurētspējas jomā, pētniecībā un vides aizsardzībā.

Vienlaikus turpinās darbs pie ES fondu 2014. -2020.gada plānošanas perioda darbības programmas grozījumiem par iespējamo papildu ES finansējuma sadalījumu un Satiksmes ministrijas investīciju priekšlikumiem par vēl nesadalītā ES fondu finansējuma 109 miljoniem eiro transporta jomā izmantošanu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas