Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Maija pirmajās dienās Lielvārdē būs slēgts Daugavpils šosejas posms

No 1.maija līdz 3.maijam Lielvārdē caurtekas izbūves dēļ satiksmei būs slēgts Daugavpils šosejas (A6) posms no Rembates līdz Slimnīcas ielai, aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas Valsts ceļi.

Minētajā posmā gājēju kustība tiks organizēta cauri Rembates muižas parkam, pa Pils, Parka un Slimnīcas ielu, bet transportam būs jāizmanto apbraucamie ceļi. Tiem autovadītājiem, kam Lielvārde nav galamērķis, tiek ieteikts izvēlēties citu maršrutu un apbraukt Lielvārdi un tur notiekošos būvdarbus pa reģionālo autoceļu Tīnūži - Koknese (P80) vai Rīgas HES-Jaunjelgava (P85). Tikmēr pašā Lielvārdē apbraukšana tiks organizēta pa Rembates un Ausekļa ielām.

Dažādu pasākumu laikā brīvdienās tiks ieviesti vairāki satiksmes ierobežojumi. No piektdienas, 28.aprīļa, plkst.16 līdz sestdienas plkst.12 uz galvenā autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) aiz Bekšiem (64,48.- 65,08. km) tiks izvietoti ātruma ierobežojumi saistībā ar "Latgales podnieku dienu 2023" pasākumiem. Savukārt svētdien, 30.aprīlī, Cēsu un Valmieras apkārtnē norisināsies velo sacensības, kuru laikā tiks ierobežota un periodiski slēgta satiksme pa atsevišķiem vietējās nozīmes autoceļiem.

Ieviesti arī ierobežojumi uz remontdarbu laiku uz valsts galvenajiem autoceļiem. Uz Vidzemes šosejas (A2) no Sēnītes līdz Siguldai satiksme organizēta pa labās puses brauktuvi, ieviests ātruma ierobežojums 70 un lokāli 50 kilometri stundā (km/h). Satiksme notiek pa vienu joslu katrā virzienā. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 20 minūtes.

Uz Daugavpils šosejas (A6) Lielvārdē trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 50 km/h, posma šķērsošanai jāplāno gandrīz 30 minūtes.

Uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) no Grebņevas līdz Kārsavai ieviests ātruma ierobežojums 70 un lokāli 50 km/h, kā arī četri luksoforu posmi. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 30 minūtes.

Ieviesta arī virkne ierobežojumu uz remontdarbu laiku uz valsts reģionālajiem autoceļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas