Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mitrofanovs: Ja ES nemainīs politiku pret Krieviju, jauns karš būs neizbēgams

Ja Eiropas Savienības (ES) politika attiecībā pret Krieviju nemainīsies, tad pēc pieciem vai desmit gadiem jauns karš Eiropā būs neizbēgams, portāla Es&ES rīkotajā diskusijā pauda Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Miroslavs Mitrofanovs (LKS).

Mitrofanovs skaidroja, ka runa ir par attiecībām starp Krieviju un Rietumiem. “Mēs varam mīlēt vai ienīst Krieviju, bet ir jāveido attiecības, kas izslēdz militāro konfliktu,” klāstīja politiķis.

Viņam asi oponēja eiroparlamentārietis Kārlis Šadurskis (Jaunā Vienotība), kurš norādīja, ka piekāpšanās un laipošanas politika, ko ES realizējusi iepriekšējos gados, pirms Krievijas iebrukuma Gruzijā un Ukrainā, bija tikai pamudinājums. Politikai pret Krieviju jābūt korektai, bet ļoti cietai, akcentēja Šadurskis.

“Ar teroristiem nedrīkst runāt, nedrīkst tirgoties, pret teroristiem jābūt stingrai un stabilai nostājai,” pauda politiķis.

Tikmēr Mitrofanovs pauda, ka šī esot naida runa. Tā varot novest pie militārā konflikta un jauna kara. Pēc Mirofanova domām, sankcijas pret Krieviju pakāpeniski jāatceļ.

Top komentāri

Deputāta vieta kakāšanai
D
Mitrais-Fans vai nu cenšas apvainot Eiropas Savienību it kā militārās agresijas nodomos pret Krieviju, vai arī, pēc boļševiku modes, draud Eiropai ar Krievijas militāro agresiju. Abos gadījumos "deputāta" rīcība ir pataloģiska. Šāda sociopātiska indivīda atrašanās EP amatā ir tik pat neadekvāta, kā pedofīla ielikšana bērnudārzā par bērnu audzinātāju.
Baškīrs
B
Miroņslāv, nu ko tu muldi ! Tu ziņi ļoti labi, ka pēdējais ko Vovčiks grib ir viņa impērijas iziršana.
Nejēga
N
Vai tad Eiropa gatavojas uzbrukt Krievijai?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas