Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Nedēļas nogalē Rīgā notiks specializētā izstāde Starptautiskās izglītības dienas

Sestdien, 16. martā, Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā notiks specializētā izstāde Days of International Education (Starptautiskās izglītības dienas), portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Vairāk nekā 70 dalībnieku prezentēs dažādas mācību iespējas vairāk nekā 100 mācību iestādēs dažādās pasaules valstīs - ārvalstu universitātēs un biznesa skolās, privātās un valsts vidusskolās un profesionālajās koledžās, labākajās valodu nometnēs skolēniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem un starptautiskajās angļu valodas skolās jauniešiem un pieaugušajiem. Izstādi rīko Baltic Council for International Education sadarbībā ar vadošo izglītības aģentūru  Meridian Group

Pasākuma organizatori pauž, ka izstāde ir unikāla iespēja iegūt informāciju no pašiem pasaulē slavenu izglītības iestāžu pārstāvjiem, proti, no pirmavota. Daudzas mācību iestādes izstādē pārstāv viņu vadītāji un vadošie speciālisti. "Izstādes dalībnieku ģeogrāfija ir patiešām iespaidīga – mācību iestādes no Lielbritānijas, Somijas, Ķīnas, Nīderlandes, Šveices, ASV, Kanādas, Vācijas, Portugāles, Kipras, Ungārijas un citām valstīm," pauž pasākuma rīkotāji.  

Izglītības iestādes piedāvās visdažādākās programmas jebkuram vecumam un dažādiem mērķiem - vidējā un profesionālā izglītība, bakalaura un maģistra programmas, MBA, tālmācības iespējas, dažādi angļu valodas kursi Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā un citās valstīs, kā arī labākās izvēles iespējas vasaras brīvlaikam ārzemēs.

"Izstāde notiek jau kopš 2005. gada. Šodien tā ir viena no lielākajām specializētajām izglītības izstādēm visā Eiropā. Pagājušajā gadā pasākums veiksmīgi norisinājās arī ārpus Baltijas valstīm un tagad izstāde notiek arī Polijā un Čehijā. Izstādē Rīgā apmeklētāji varēs iepazīties ar tās dalībniekiem, kuru vidū būs slavenas britu universitātes Essex, Coventry, Brunel; privāta vidusskola Gordonstoun School, kuru absolvējušas vairākas karaliskās ģimenes paaudzes; populāra Nīderlandes pielietojamo zinātņu universitāte Rotterdam Business School; vadošā Nīderlandes dizaina un mākslas akadēmija Willem de Kooning Academy; Seneca College no Kanādas; Taunton School un Academic Summer ar programmām angļu valodā un akadēmisko priekšmetu apguvi Lielbritānijā un Kanādā, kā arī daudzas citas mācību iestādes," informē pasākuma rīkotāji.

Izstādē piedalīsies vadošā Latvijas izglītības aģentūra Meridian Group, kas šogad svinēs savu 25. jubileju. Tās vadītāji un vadošie speciālisti apmeklētājiem pastāstīs par to, kā iestāties ārzemju skolās, koledžās un universitātēs, par angļu valodas kursiem Rīgā un Ventspilī, par vasaras programmām skolēniem, ieskaitot vasaras grupu braucienus uz Lielbritāniju, Portugāli, ASV un Maltu. 

Izstādē tiks pārstāvēts oficiālais starptautisko eksāmenu (IELTS, Cambridge English, Aptis) un Lielbritānijas privātskolu testu (BUSSATS, UKiset) centrs Baltic Council for International Education. Izstādes apmeklētāji varēs saņemt informāciju arī par mācību finansējumu – mācību kredītiem, pabalstiem un iespējām mācīties bez maksas. 

Izstādes ietvaros notiks dažādi semināri un prezentācijas ar ārvalstu izglītības iestāžu pārstāvju piedalīšanos. Izstāde būs atvērta sestdien, 16. martā no plkst. 10 līdz 17, ieeja pasākumā ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas