Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

No pirmdienas gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bet vēlāk arī lietus

Darba nedēļas pirmajā pusē saglabāsies mainīgs mākoņu daudzums, bet pēc vairākām dienām gaidāms arī lietus, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz pirmdienu vien dažviet, bet dienā vietām gaidāms īslaicīgs lietus, pēcpusdienā iespējams arī pērkona negaiss. Naktī uz otrdienu līs tikai vietām, tomēr dienā īslaicīgs lietus gaidāms jau lielākajā valsts daļā, austrumos mākoņi nesīs arī stipras lietusgāzes un pērkona negaisu.

Arī trešdien laikapstākļi būs līdzīgi - naktī vietām, dienā jau daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus. Pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļu puses vējam, nakts un rīta stundās atsevišķos rajonos veidosies migla, dūmaka, kas apgrūtinās redzamību.

Minimālā gaisa temperatūra diennakts tumšajās stundās būs +10…+15 grādi, piekrastes rajonos siltāk, tur +14...+18 grādi, savukārt dienās gaiss iesils līdz +20…+25 grādiem.

Darba nedēļas otrajā pusē un brīvdienās laika apstākļus noteiks zema spiediena ieplaka, tādēļ mākoņu daudzums palielināsies, un ceturtdien rietumu rajonos tie atnesīs nelielu lietu, bet piektdien un sestdien valsts teritoriju šķērsos jau plašāka nokrišņu zona ar intensīvāku lietu.

Svētdien nokrišņu zona atkāpsies, un neliels lietus atkal gaidāms vien vietām. Arī vējš pastiprināsies un pūtīs lēni līdz mēreni no dienvidrietumiem, rietumiem, no piektdienas brāzmās sasniedzot 15-16 metrus sekundē.

Gaisa temperatūra saglabāsies līdzīgās robežās, naktīs termometra stabiņam pazeminoties līdz +12…+18 grādiem, un dienās paaugstinoties līdz +19…+25 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Prognozē siltu rudeni un ziemu

Latvijā šoruden un ziemā vidējā gaisa temperatūra gaidāma augstāka par normu, liecina jaunākie Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra dati.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas