Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Nozog automašīnu, izsit stiklus un atzīstas vēl citās zādzībās

Pirms nedēļas trešdienā, 29. oktobrī, Siguldas iecirknī vērsās kāda persona, kura norādīja, ka viņai nozagta automašīna Volkswagen Golf, kas atradās pie privātās mājas Siguldā. Vīrietis atzinies zādzībā, un ne vienā vien, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Cietusī persona norādīja, ka automašīna, iespējams, nozagta laika periodā no 27. līdz 29. oktobrim.Apstrādājot iegūto informāciju, policijas darbinieki jau pēc pāris stundām aizturēja aizdomās turamo personu - 1991. gadā dzimušu vīrieti.

Policisti noskaidroja, ka aizturētais vīrietis kopā ar vēl sešiem jauniešiem 27. oktobrī lietoja alkoholiskos dzērienus, kad radās doma par automašīnas zādzību. Pēc neilga laika trīs jaunieši bija devušies uz kādu privātmāju un nozaga pie ēkas stāvošo automašīnu Volkswagen Golf.

Ar nozagto automašīnu jauniešu kompānija vizinājās pa Siguldu līdz mirklim, kad automašīnai radās tehniskas problēmas. Saprotot, ka nespēs pašu spēkiem salabot automašīnu, jaunieši nolēma ceļu turpināt, ejot kājām. Tomēr pirms automašīnas pamešanas jaunieši tai izsita stiklus un sabojāja virsbūvi.

Izmeklēšanā tika noskaidrotas arī pārējās aizdomās turamās personas un par automašīnas zādzību policisti aizturēja arī 1993. un 1998. gadā dzimušus jauniešus.

Turpinot izmeklēšanu, policisti atklāja, ka 1991. gadā dzimušais vīrietis augustā un oktobrī ir veicis arī zādzības no kādas privātmājas. Aizturētais jaunietis atzinās, ka tās iemītniekiem nozadzis gan planšeti, gan portatīvo datoru.

Šobrīd gan zagtā automašīna, gan arī zagtā datortehnika ir atrasta un atdota to īpašniekiem. Pret visiem trim aizturētajiem ir uzsākti kriminālprocesi par automašīnas zādzību. Savukārt pret 1991. gadā dzimušo vīrieti ir uzsākts arī kriminālprocess par zādzību, iekļūstot telpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas