Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Okupācijas pieminekļa nojaukšanai sabiedrība saziedojusi teju 115 tūkstošus eiro

Īsā laikā Latvijas sabiedrība ir parādījusi skaidru nostāju – agresijai un provokācijām Latvijā nav vietas. Okupācijas pieminekļa nojaukšanai saziedoti jau teju 115 000 eiro. Katrs ziedotais eiro pauž skaidru tautas nostāju un viedokli par vērtībām mūsu valstī, norāda organizācija Ziedot.lv.

Ceturtdienas pusdienlaikā saziedotā summa pietuvojusies 115 000 eiro.

"Pēdējo dienu notikumi Rīgā, Uzvaras laukumā ir skaidri parādījuši, ka Latvijas sabiedrība nepieļauj agresiju, provokācijas un naida kurināšanu. Latvijas tautai rūp brīva un demokrātiska valsts, tādēļ Okupācijas piemineklim nav vietas Latvijā. Tas ir simbols okupācijai, pie kura pulcējas kara un vardarbības sludinātāji, un viņu okupāciju slavinošie saukļi un simboli aptraipa mūsu tautas vēsturi, cieņu un vērtības!

Pateicamies “4.maija Deklarācijas klubam” par atbalstu šai iniciatīvai. Tieši pateicoties drosmīgiem mūsu vecākiem, kas 1990.gadā nobalsoja par Latvijas neatkarības atgūšanu, mēs varam šodien būt brīvā Latvijā, Eiropā. Šis ir laiks, kad arī mēs varam parādīt drosmi, stingru nostāju un iestāties par vērtībām!

Katrs ziedotājs, atbalstot šo iniciatīvu, dod balsi par brīvību un neatkarību! Īsā laika periodā par Okupācijas pieminekļa nojaukšanu savu vārdu ir izteikuši aptuveni 7000 Latvijas iedzīvotāju.

Okupācijas pieminekļa nojaukšana ir iespēja vienot sabiedrību. Arī krievvalodīgai sabiedrībai tā ir iespēja nostāties plecu pie pleca un atzīt, ka atbalsta neatkarīgu Latviju, izprot, ka “atbrīvotāji” Latviju atbrīvoja no neatkarības un okupēja. Tā ir iespēja visai sabiedrībai nostāties pret Krievijas iebrukumu brīvā un neatkarīgā Ukrainā," norāda organizācija.

Ziedot Okupācijas pieminekļa nojaukšanai iespējams portālā Ziedot.lv: ziedot.lv/tautasgriba

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas