Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Par prettiesisku darbinieku prēmēšanu no NRC Vaivari valdes atsauc Anitu Kehri

Par prettiesisku rīkojumu izdošanu saistībā ar darbinieku prēmēšanu no Nacionālā rehabilitācijas centra (NRC) Vaivari valdes atsaukta valdes locekle Anita Kehre, portālu Diena.lv informēja Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders.

"Saskaņā ar NRC Vaivari apstiprināto valdes reglamentu Anitai Kehrei nav tiesību parakstīt dokumentus, kas saistīti ar iestādes finansēm, atalgojumu un materiālu pabalstu piešķiršanu u.c. finanšu dokumentus. Tomēr, neskatoties uz to, viņa bez saskaņošanas ar valdes priekšsēdētāju bija izdevusi rīkojumu par prēmiju piešķiršanu atsevišķiem iestādes darbiniekiem," paskaidroja O.Šneiders.

Veselības ministrijas valsts sekretārs Rinalds Muciņš kā NRC Vaivari kapitāla daļu turētājs norādīja, ka atbilstoši spēkā esošajai likumdošanai valsts un pašvaldību institūcijas 2011.gadā nedrīkst izmaksāt prēmijas. Tādējādi lēmums par atsevišķu darbinieku prēmēšanu ir prettiesisks.

Ņemot vērā visus apstākļus un uzticības zaudējumu A.Kehrei, NRC Vaivari ārkārtas dalībnieku sapulcē tika pieņemts lēmums ar 2011. gada 30.decembri atsaukt viņu no valdes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas