Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pērn bankomātos iemaksāti 2,67 miljardi eiro

Pagājušajā gadā bankomātos Latvijā iemaksāti 2,67 miljardi eiro, liecina Latvijas Bankas apkopotā informācija. Naudas iemaksas bankomātos veiktas 8,37 miljonus reižu.

Naudas iemaksu skaits bankomātos un iemaksātās naudas apjoms 2016.gadā audzis salīdzinājumā ar 2015.gadu, kad bankomātos tika iemaksāti 2,59 miljardi eiro, bet iemaksas tika veiktas 8,24 miljonus reižu.

2016.gadā no bankomātiem tika izmaksāti 5,05 miljardi eiro. Tas ir par 1% vairāk nekā 2015.gadā, kad no bankomātiem tika izmaksāti gandrīz pieci miljardi eiro.

Kā ziņots, 2016.gadā iedzīvotājiem bija pieejami 1032 bankomāti un 38 200 karšu pieņemšanas vietu termināļi jeb POS.

2016.gada beigās Latvijā bija izdoti 2,4 miljoni maksājumu karšu (1,2 kartes uz vienu iedzīvotāju), no kurām lielākā daļa bija debetkartes.

 

Top komentāri

i
i
es dazas reizes menesi parmetu no vienas bankas konta uz citu, ietaupu uz starpbanku banku parskaitijumu komisijam, kas arvien aug...
Salamon Vay
S
Strādāju ārzemēs, algu saņemu tur. Pārskaitīt nevēlos, jo baigā komisija. Ik pa laikam uzlieku uz kartes SAVU NOPELNĪTO naudu. Jo ir jāmaksā caur internetbanku visi maksājumi, pa taisno maksājot cenas ir kosmoss.Jo pelnīt grib visi, un tik Bankas izdomā jaunas komisijas,. Tai pāšā laikā Banku PEĻŅA aug, kaut cilvēki Latvijā paliek arvien mazāk.Un tas viss pie tā, ka ļoti daudzi naudu aziņemas ĀTRAJOS KANTOROS.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas