Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rinkēvičs: Jāturpina aktīvs darbs, lai nepieļautu Krievijas un Baltkrievijas sportistu dalību olimpiskajās spēlēs

Jāturpina aktīvs darbs ar starptautiskajiem partneriem, lai nepieļautu Krievijas un Baltkrievijas sportistu dalību olimpiskajās spēlēs, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš ceturtdien Rīgas pilī tikās ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentu Jāni Buku.

Kā aģentūru LETA informēja prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris, tikšanās laikā tika apspriesta gatavošanās Parīzes Olimpiskajām spēlēm, kopīga pieteikuma iesniegšana 2030.gada Ziemas Olimpisko spēļu sarīkošanai Zviedrijā un Latvijā, Eiropas Jaunatnes vasaras olimpiādes sarīkošana Latvijā, kā arī ar sporta nozares finansēšanu un pārvaldību saistīti jautājumi.

Valsts prezidents pauda gandarījumu par Latvijas sportistu sasniegumiem šajā gadā, sevišķi izceļot Latvijas hokeja izlases vēsturisko panākumu un izcīnītās bronzas medaļas, kā arī Latvijas basketbola izlases fantastiskās uzvaras Pasaules kausā, kur spēles vēl turpinās.

LETA jau rakstīja, ka jūlija beigās LOK saņēma oficiālu ielūgumu uz 2024.gada Parīzes olimpiskajām spēlēm. Pagaidām Starptautiskā Olimpiskā komiteja vēl nav pieņēmusi galīgo lēmumu par Krievijas un Baltkrievijas sportistu startu Parīzes olimpiskajās spēlēs, kas noritēs 2024.gadā no 26.jūlija līdz 11.augustam, taču abām agresorvalstīm netika nosūtīti ielūgumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas