Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Sāk remontdarbus uz Liepājas šosejas pie Tīreļiem

Šonedēļ tiek sākta ceļa seguma atjaunošana Liepājas šosejas posmā no Kaģiem līdz Tīreļiem, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Savukārt pie Kolkas un Sīkraga sākas reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka remonts. Šī paša ceļa remondarbi notiek arī pie Ventspils, kur ir seši luksofori un posma šķērsošana var prasīt pat 45 minūtes.

Būvdarbi sākušies arī visā valsts reģionālā autoceļa Bērzaune- Vestiena- Ērgļi garumā. Tur ieviesti četri luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 km/h.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Jelgavas šosejas no Rīgas līdz Jaunolainei, kur paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir aptuveni 40 minūtes. No Dalbes līdz tiltam pār Vircavas upi ir līdz divi luksoforu posmi, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks līdz pat stundai.

Vidzemes šosejas posmā no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei ir septiņi luksoforu posmi un lokāls apbraucamais ceļš, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes.

Gar autoceļu Liepāja- Rucava no Liepājas līdz Bernātiem izbūvē gājēju un velo infrastruktūru, atsevišķās vietās ir ceļa sašaurinājumi un divi luksoforu posmi. Visa posma šķērsošanai nepieciešamas aptuveni 20 minūtes.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir no Kangariem līdz Tīnūžiem, kur paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 43 minūtes. Uz ceļa no Stalbes līdz Cēsīm ir četri luksoforu posmi un lokāls apbraucamais ceļš, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 40 minūtes. Uz ceļa Kocēni- Limbaži no Umurgas līdz Iesalkājai ir trīs pagaidu luksoforu posmi, un paredzamais šķērsošanas laiks līdz pusstundai.

Uz ceļa Kandava- Saldus no Zemītes līdz Kapukrogam ir seši luksoforu posmi, un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir 35 minūtes. Uz ceļa Alūksne- Ape no Alsviķiem līdz Sapnīšiem ir trīs luksofora posmi posmi, un paredzamais šķērsošanas laiks pusstunda. Savukārt no Sapnīšiem līdz Galdusila ceļam ir vēl divi luksofora posmi un ātruma ierobežojumi.

Uz ceļa Skrunda- Aizpute aiz Kazdangas ir divi luksoforu posmi, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir pusstunda. Uz ceļa Smiltene- Valka pie Smiltenes ir četri luksoforu posmi, un paredzamais šķērsošanas laiks aptuveni 20 minūtes.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas