Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tiks noteikts aizliegums jauniešiem glabāt alkoholu un tabakas izstrādājumus

Veselības ministrijas (VM) izstrādātais priekšlikums paredz likumā noteikt aizliegumu bērniem glabāt enerģijas dzērienus, augu smēķēšanas produktus, alkoholu un tabakas izstrādājumus, elektroniskās smēķēšanas ierīces un to uzpildes tvertnes. VM pārstāve Anna Strapcāne Dienu informēja, ka, balstoties uz Valsts policijas (VP) un pašvaldību policijas apkopotajiem datiem, bieži vien pie nepilngadīgām personām tiek atrasti tabakas izstrādājumi, augu smēķēšanas ierīces un to uzpildes tvertnes. "Pašvaldības policija nevar sodīt nepilngadīgas personas par šo produktu iegādāšanos, jo daudzos gadījumos nav iespējams konstatēt iegādāšanās faktu. Tāpat pašvaldības policija nepilngadīgas personas nevar arī sodīt par smēķēšanas noteikumu pārkāpumu, ja konkrētā brīdī personas šos izstrādājumus nelieto," skaidro Strapcāne.

Top komentāri

latviete
l
kapec nav rakstits,kur glabat,soma,kabatas,majas.Nedrikst ipasi nepilngadigas personas kratit,apskatit.Majas es varu glabat jebko ,bet visam jabut samerigas normas,ne tirgosanai.Loti stulbs ,neizskaidrots likums.Pameginiet parmeklet nepilngadigo....tad bus policistiem lieli sodi,pat krim.atbildiba.Aizliegt,aizliegt,aizliegt.Prezisus ari nevares glabat....un,ko vel?Traki cilveki palikusi ar tiem aizliegumiem.Nu glabas krumos,trepes jebkur.Vairak aizliegsiet,sliktak bus.Audzinat,izskaidrot vajag no bernu darza un viss.
Muļķu zeme
M
- Tā ir atkārtoti pieredzēta stulbība, kas notiek gadu 10-mitiem. Muļķi iebalso sev cilvēkus, kas padara muļķus vel par lielākiem muļķiem. Tā tas notiek gadu DESMITIEM! Un Muļķi nekādi nesaprot, kāpēc paliek arvien stulbāki! Latvijā pēdējo gadu desmitā slēgtas vairāk nekā 200 skolas! Idiotu zeme.
druumais
d
....un turpināja Dons Kihots cīnīties ar vējdzirnavām... Pie kājas iemesli, pie kājas cēloņi - cīnāmies ar sekām un visiem mēģinām iestāstīt, ka tas ir nopietni. Imitējam rūpes un imitējam darbu, lai tikai siltā vietiņa zem dupša neatdzistu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas