Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Uz Rīgas apvedceļa Babītē un uz Vidzemes šosejas ziemā saglabāsies satiksmes ierobežojumi

Būvdarbiem uz Vidzemes šosejas (A2) aiz pagrieziena uz Cēsīm (P20) un Rīgas apvedceļa (A5) pie Babītes sācies ziemas tehnoloģiskais pārtraukums, taču arī tā laikā abos posmos saglabāsies satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas valsts ceļi pārstāvji.

Babītē Rīgas apvedceļa 2,6 kilometrus garajā posmā no Rīgas robežas līdz pārvadam pār Jūrmalas šoseju (A10) arī ziemas tehnoloģiskā pārtraukuma laikā satiksme tiks organizēta pa vienu brauktuvi un saglabāsies ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā.

Savukārt Vidzemes šosejas posmā no Melturiem līdz Rīdzenei apbraucamie maršruti ir atcelti un satiksme organizēta tikai pa Vidzemes šoseju, bet posmā pie Lejasgrāvja caurtekas vēl dažas nedēļas saglabāsies reversā kustība un satiksmi regulēs ar luksoforu. Braukšanas ātruma ierobežojums būs 50 kilometri stundā. Pēc tam visu ziemu posmos, kuros šogad tika sākti būvdarbi, atļautais braukšanas ātrums būs 70 kilometri stundā.

Būvdarbus uz Vidzemes šosejas un Rīgas apvedceļa atsāks pavasarī.

Būvdarbus Vidzemes šosejas posmā veic piegādātāju apvienība "ACBR-SB" par līgumcenu 15,607 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Būvuzraudzību nodrošina SIA "Būvju profesionālā uzraudzība", bet pārbūves projekta autors ir SIA "Projekts EAE".

Savukārt Rīgas apvedceļa posmu pārbūvē SIA "Vianova" par līgumcenu 8,03 miljoni eiro ar PVN. Būvuzraudzību nodrošina AS "Ceļu inženieri", bet pārbūves projekta autors ir SIA "Vertex projekti".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas