Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Valainis iecelts par SM parlamentāro sekretāru

Satiksmes ministrs Anrijs Matīss ir uzaicinājis Satiksmes ministrijas (SM) parlamentārā sekretāra amatā stāties neatkarīgo deputātu Viktoru Valaini, un viņš tam ir piekritis, portālu Diena.lv informēja SM pārstāvji.

Ministrs izvēlējies iecelt V.Valaini viņa līdzšinējās sadarbības ar SM, kā arī dēļ pieredzes, aktīvi strādājot pie Nacionālā attīstības plāna izstrādes un mērķtiecīgi risinot transporta un sakaru nozares jautājumus..

Jau ziņots, ka Saeima piektdien, 1.martā, ārkārtas sēdē satiksmes ministra amatā apstiprināja līdzšinējo Satiksmes ministrijas valsts sekretāru A. Matīsu.

Par Matīsu nobalsoja 73 deputāti no Reformu partijas, Vienotības, kā arī pie frakcijām nepiederošie deputāti un opozīcijas pārstāvji - Saskaņas centrs (SC) un Zaļo un zemnieku savienība. Savukārt pret bija 12 koalīciju pārstāvošie deputāti no nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK).

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, A. Matīss ieguvis inženierzinātņu bakalaura un maģistra grādu Rīgas Tehniskajā universitātē. Iepriekš strādājis arī dažādos amatos Ekonomikas ministrijā (EM), tad 2008.gadā tika iecelts par EM valsts sekretāru, bet 2009.gadā tika pārcelts Satiksmes ministrijas valsts sekretāra amatā.

Jau vēstīts, ka satiksmes ministrs Aivis Ronis pirms mēneša paziņoja, ka viņam dažos jautājumos ir izveidojušās viedokļa atšķirības gan ar valdības koalīciju, gan opozīciju, un, lai noņemtu spriedzi koalīcijā, viņš pieņēmis lēmumu aiziet no darba valdībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas