Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Valkā laimēts lielākais Viking Lotto laimests Latvijā - 51 778 lati

Loterijas Viking Lotto 25.jūlija izlozē 31 gadu vecajam Dmitrijam no Valkas izdevies uzminēt 5+1 skaitļus un laimēt 50790,28 latus. Laimīgo kvīti ar diviem variantiem, kuros spēlēta sistēmas spēle 7 uz vienu izlozi, viņš iegādājās internetā, informēja Latvijas Loto mārketinga menedžere Aiga Lazdāne.

Atbilstoši Viking Lotto sistēmas spēles laimestu plānam, uzminot 5+1 skaitļus, spēlētājs saņem arī laimestu par 5 skaitļiem - 932,71 latus un piecus laimestus par 4 uzminētiem skaitļiem - 55,55 latus. Līdz ar to laimesta kopsumma ir 51 778 lati. Tas ir lielākais laimests, kas loterijā Viking Lotto ir laimēts Latvijā.

Piektdien laimētājs ieradās Latvijas Loto birojā nokārtot dokumentālās formalitātes laimesta saņemšanai. Dmitrijs pastāstīja, ka par savu laimestu uzzinājis jau trešdienas vakarā, ieskatoties savā spēlētāja profilā www.latloto.lv un ieraugot, ka laimestu sadaļā ir rakstīts 51 tūkstotis latu. Dmitrijs nekavējoties pats pārbaudījis savus izvēlētos skaitļus ar izlozētajiem un iesaucies: "Es uzvarēju!". Viņa draudzene par to tikai pavīpsnājusi, domājot, ka Dmitrijs uzvarējis datorspēlē. Tas, ka šī uzvara ir krietni vien nopietnāka, radījis lielu prieku abos jaunajos cilvēkos. Jautāts, kā plānots tērēt laimēto naudas summu, Dmitrijs teica: "Pirksim māju; es jau paspēju dažus variantus izskatīt".

Jūlijs ir veiksmīgs mēnesis Valkas novada iedzīvotājiem, jo tieši pirms gada - 2011.gada 21.jūlijā - loterijā Latloto 5no35 skolotājs no Ērģemes laimēja 52 tūkstošus latu. Par piedalīšanās papildspēlē Džokers papildus lielajam naudas laimestam viņš saņēma dāvanu - dzīvokli Rīgā, projektā Jaunā Teika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas