Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vecrīgā daļēji sabrūk neapdzīvota četrstāvu ēka

Piektdien vēlu vakarā Vecrīgā daļēji sabrukusi neapdzīvota četrstāvu ēka Peitavas ielā 9/11. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Kā pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inga Vetere, informāciju par šo negadījumu glābēji saņēma plkst.22.17. Uz Vecrīgu nekavējoties izbrauca astoņas VUGD automašīnas.

Ierodoties pie neapdzīvotās ēkas, glābēji konstatēja, ka tai ir nobrucis stūris no 4.stāva līdz 1.stāvam, kā arī iespējami turpmāki nobrukumi.

Par notikušo tika paziņots arī Rīgas domei, Valsts policijai un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. No blakus esošās mājas nācās evakuēt trīs cilvēkus. Ņemot vērā to, ka pastāvēja gāzes noplūdes risks, uz negadījuma vietu tika izsaukts gāzes dienests, kura speciālisti ēkai atslēdza gāzes padevi. Vecrīgā ieradās arī elektriķi no Latvenergo, taču izrādījās, ka elektrība mājai tikusi atslēgta jau iepriekš.

Zem gruvešiem neviens cietušais netika atrasts. Glābēji pārbaudīja arī ēkas iekštelpas un nevienu cilvēku tajās nesastapa. Ap pusnakti VUGD darbinieki atgriezās no notikuma vietas, pastāstīja Vetere.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas