Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Veiks prāmja reisus no Zviedrijas uz Ventspili, kā arī no Liepājas uz Vāciju

Vācijas prāmju operators StenaLine šodien veiks reisus Nīneshamna-Ventspils un Liepāja-Trāveminde, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

StenaLine reiss Liepāja-Trāveminde izbrauks plkst.4 un ieradīsies galamērķī 4.maijā plkst.7. Reiss paredzēts Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt darba vietā uz kuģa, kā arī personām, kurām ārlietu ministrs ir atļāvis izceļot no Latvijas.

Savukārt reiss Nīneshamna-Ventspils izbrauks plkst.9 un ieradīsies galamērķī šodien plkst.19. Reiss paredzēts LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem.

Ventspils pilsētas pašvaldībā aģentūru LETA informēja, ka pasažieriem Ventspils pilsētas teritorijā nebūs iespējas nekontrolēti apmeklēt ne degvielas uzpildes stacijas, ne veikalus - vieglās automašīnas konvoja pavadībā tiks izvestas ārpus pilsētas, lai novērstu Covid-19 izplatīšanās riskus. 

Valsts policija izvērtēs, kādos maršrutos tiks veidotas auto kolonnas un kā tiks organizēta ar prāmi iebraukušo pasažieru pavadīšana. Auto kolonnu plūsmas pavadīšanu Valsts policija organizēs sadarbībā ar Valsts robežsardzes un Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas darbiniekiem. 

Visie pasažieri uz prāmja jāaizpilda anketas, norādot savu galamērķi, apliecinot, ka viņiem nav saslimšanas simptomu, rakstiski apsolot 14 dienas pēc atgriešanās pavadīt pažizolācijā, kā arī ir informēti, ka apstāšanās veikalos vai degvielas uzpildes stacijās nav pieļaujama. 

Top komentāri

Stena Line
S
nav vācu, bet gan zviedru kompānija!
>:-)
&
Maz, ☠☣☣☣? ATVEDĪS VĒL !!!
janis
j
kada velna pec vinus te ved,aizbrauca ,lai sez,sie reisi ir noziedzigi arkartassituacija,te radus nevar aciemot,vini tak no kugiem nost un pamuks ,ka tarakani,vinkel ,karin ,kas notiek,mes sezam dikstsve ,ilgi vel mus bada merdesiet maitas
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas