Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Pārmet nevienlīdzīgo attieksmi Covid-19 ierobežojumu kontrolēšanā

Viens likums, taisnība cita?

Daudzu privāto uzņēmēju un pasākumu organizatoru, uz kuriem attiecas Covid-19 ierobežojumi, neizpratni raisījis nesenais grupas Carnival Youth bezmaksas koncerts uz Tērbatas ielas Rīgā, par kura rīkošanu bija atbildīga pašvaldība. Lielās cilvēku masas, kas apmeklēja koncertu, raisīja bažas par paaugstinātu risku Covid-19 izplatībai.

Top komentāri

ļuļa
ļ
no ko var ņemties kā kaķis ap karstu putru! nu tak nosauciet lietas īstajos vārdos - pie tērbatas ielas bardaka un likumu neievērošanas vainīgi ir paristi ar pūci priekšgalā, kas cerēja tādā veidā uzrīkot priekšvēlēšanu kampaņu visādiem hipsteriem un citiem jauniešiem, kas par šitiem labprāt balso. savukārt 9. maijs ir tipisks saskaņas bērns, un secinājums ir viens - ja lielās partijas grib pārkāpt likumus un izmantot tautas masas savā labā, viņas to dara! un uzspļaut gan cilvēku veselībai, gan pašu pieņemtajiem noteikumiem, tik vienkārši tas ir.
onkulis
o
Skaidrs ka atbildība jāuzņemas tiem,kas izdomāja rīkot to balagānu Tērbatas ielā !
Māja-ziepes-divi metri
M
Visiem koncertu rīkotājiem, producentiem, dziedātājiem ar un bez balss, publikss smidinātājiem un kaktu ampelmaņiem beidzot jāsaprot, ka VECIE LAIKI IR PAGĀJUŠI- Covid visu noliek savās vietās! Ardievu masu nekontrolētie pūļa pasākumi- to vairs nebūs!!! Ardievu Positivus ālēšanās pa teltīm, krūmiem - alko- un narko- žvingulī!!! Jūsu un mūsu lozungs tagad ir MĀJA-ZIEPES-DIVI METRI.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas