Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Skrejriteņu cunami rada bažas par apokalipsi

Pirms gada ieradies Eiropā, elektroskrejriteņu vilnis šovasar pārvērties par cunami, taču tirgus pārsātinātība atsevišķās lielpilsētās, ierīču izmantošanas neilglaicība un haoss lietošanas noteikumos licis atskanēt balsīm, kas vēsta par elektroskrejriteņu apokalipses drīzu iestāšanos, ja steidzami netiks kaut kas darīts šī samērā jaunā pārvietošanās līdzekļa izmantošanas regulēšanā.

Top komentāri

gf
g
savdabīgi : kamēr man neviens skrejritenis, nekad nav radījis problēmas, tikmēr ''žurnālisti'' jau zīmē rakstu par apokalipsi...par raksta ''asti'' vēl pierasot 40 centus... ps. pašam skrejriteņa nav :)
Scorseze
S
Vienkārši iesakārtota likumdošana un nekas vairāk. Likumdevēji vienkārši pārāk aizņemti ar "sponsoru" lobēšanu ne vis ar reālu sabiedrībā notiekošu procesu sakārtošanu, te arī rezultāts. Tāds pat idiotisms mūsu valstī ir riteņbraucēji, kuri vispār dara uz ceļa ko grib, viņiem vēl būvē celiņus, liek luksoforus, lai gan velosipēds Latvijā ir izmantojams tikai četrus mēnešus gadā!!!!!!! Ar elektro braucamrīkiem arī tāda pat muļķība, jo faktiski tie ne ar ko neatšķiras no velosipēdiem, mopēdiem, motocikliem, taču nu slinkums palabot likumdošanā dažus punktus!:)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits