Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sergeja Skripaļa veselības stāvoklis strauji uzlabojas

Ar Novičok programmas ietvaros Padomju Savienībā izstrādāto nervu indi saindētā eksspiega Sergeja Skripaļa veselības stāvoklis sācis strauji uzlaboties un vairs nav kritisks, paziņojusi Solsberi apgabala slimnīca. Skripaļa meita Jūlija, kura arī cieta uzbrukumā, pie samaņas nāca jau vairāk nekā pirms nedēļas, un viņas stāvoklis uzlabojas ar katru dienu.

Solsberi apgabala slimnīcas ārstu komanda informējusi britu medijus, ka pacienta organisms pozitīvi reaģē uz ārstēšanu un Skripaļs vairs nav nāves briesmās.

"Kā Jūlija pati teikusi, viņa kļūst spēcīgāka ar katru dienu un ar nepacietību gaida to brīdi, kad varēs doties mājās. Vēlos izmantot iespēju un paust arī jaunāko informāciju par viņas tēva veselības stāvokli. Viņa organisms labi reaģē uz ārstēšanu, viņš strauji atlabst," The Guardian citē ārsti Kristīnu Blanšardu.

Jāatgādina, ka Skripaļu indēšanas incidents, kurā Lielbritānija un sabiedrotās valstis vaino Kremli, izvērties plašā diplomātiskā skandālā, gan Lielbritānijai, gan Krievijai izraidot no valsts diplomātus. Solidarizējoties ar Lielbritāniju, par 60 diplomātu izraidīšanu paziņoja arī ASV, tāpat Krievijas pārstāvji izraidīti no daudzām Eiropas Savienības un NATO valstīm, ieskaitot Latviju.

Krievija un Lielbritānija turpina savstarpēji apmainīties ar asiem pārmetumiem. Šonedēļ Krievijas prezidenta runasvīrs Dmitrijs Peskovs nodēvēja Kremļa vainošanu uzbrukumā par idiotismu, bet Lielbritānijas puse Krievijas piedāvājumu notikušo izmeklēt kopā nosauca par perversu.

 

Top komentāri

Jautājums
J
Bet ja nu tiešām, kremlisi nav vainīgs.Bet ja tā ir kāda cita inde, kurā tika pielietota Skripala mahinaciju rezultāta, vina biznesa lietas.Jo no tā saucana ,,novičok,, vini jau pirmaja diena būtu kājās atkaidusi un ne tik viņi,jo no mājas vini staigāja 4 stundas un varēja pie viena visu apkārtni skandēt,bet tas atkal absurds,jo gāze ta iedarbojas uz reizi. Bet ak vai viņi dzīvo,!!?? Ja un vēl vinu,angļu zinātnieki vai pētnieki konstatēja ka gāze it kā esi tipa ,,novičok,, bet nevar pierādīt kura valsts to izgatavojuši. Bet nu, tiešām tas vis ir pssiks.Ko darīs Lielbritānijā, ko teiks Terēze un Džonsons,ko teiks pārejas valstīs u arī mūsu par ātro diplomātu izsūtīšanu.Ļoti interesanti.Bet Lielbritānijā nekad nav un nebūs,,vainīga.To var saprast. BET TIESAM interesanti.
Irlielāmērāticams
I
pasaulē indīgāko indi pārdzīvojuši divi cilvēki. IR ĻOTI LIELĀ MĒRĀ NE-TICAMS... .
- hei
-
Bet tas pirmās rindiņas kuras 100 proc.apvaino kremli,pašreiz paši angļu kimiki saka uz visu pasauli,ka ja mēs esam izpētījašo šo gāzi, ta ir nervu paralitiska gāze ,bet ka tas būtu krievu ražojuma mēs nevaram pateikt..Un tad?Kāda velna pēc viņi pētīja, tik slikti,jo ka ķīmiķi sāka katrai tādai gazei ir savs papiņš un māmiņa .Bet šeit Nekaaa. Baigs feiks
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits