Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vēl viens krievu masveida trieciens pa Ukrainu

Otro dienu pēc kārtas vakar turpinājās Krievijas masīvie triecieni pa energoinfrastruktūru Ukrainā. Ukrainas Gaisa spēku komandieris ģenerālleitnants Mikola Oleščuks ierakstā Telegram informēja, ka naktī uz otrdienu Krievija raidījusi pa Ukrainu 10 raķetes un 81 trieciendronu. Piecas raķetes un 60 dronus ukraiņiem izdevies notriekt

Viņš precizēja, ka trīs ballistiskās raķetes H-47M2 Kinžal okupanti raidījuši no lidmašīnām MiG-31K, kas atradās gaisa telpā virs Ļipeckas apgabala Krievijā. Viena ballistiskā raķete Iskander-M raidīta no Krimas, viena spārnotā raķete Iskander-K – no Voroņežas apgabala Krievijā, piecas spārnotās raķetes H-101 no bumbvedējiem Tu-95MS no gaisa telpas virs Volgogradas apgabala Krievijā un 81 Shahed tipa drons no Jeiskas un Kurskas apgabala Krievijā.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ierakstā Telegram paziņoja, ka otrdienas triecienos dzīvību zaudējuši četri cilvēki, 16 guvuši ievainojumus. "Mēs noteikti atbildēsim Krievijai uz šo un visiem citiem triecieniem. Nedrīkst nesodīti veikt noziegumus pret cilvēci," rakstīja V. Zelenskis.

ASV prezidents Džo Baidens ierakstā X stingri nosodījis Krievijas triecienus pa Ukrainu un centienus "iemest Ukrainas iedzīvotājus tumsā". "Krievija Ukrainā nekad neuzvarēs, un Ukrainas iedzīvotāju gars nekad netiks salauzts," rakstīja ASV prezidents. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits