Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Putins pārceļ 9.maija parādi Maskavā

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien paziņoja, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ tiek pārcelti visi masu pasākumi par godu 75.gadadienai kopš uzvaras Otrajā pasaules karā, tostarp 9.maija parāde Maskavas Sarkanajā laukumā.

Uz vēlāku laiku tiek pārcelta parāde Sarkanajā laukumā un akcija "Nemirstīgo pulks", paziņoja Putins, norādot, ka svinības notiks vēlāk šogad.

Kā Drošības padomes sanāksmē pavēstīja Putins, ar koronavīrusa izplatību saistītie riski neļauj viņam veikt sagatavošanās darbus svinībām.

"Šobrīd mums priekšā ir grūta, smaga izvēle. Mums svēts ir gan 9.maija datums, gan svēta ir katra cilvēka dzīvība," paziņoja Putins.

"Lai sarīkotu 9.maija parādi, tās sagatavošana ir jāsāk tieši tagad, taču ar epidēmiju saistītie riski (..) nedod man tiesības sākt šobrīd gatavošanos parādei un citiem masu pasākumiem."

"Tāpēc es uzdodu aizsardzības ministram, drošības iestāžu vadītājiem, visu līmeņu varasiestādēm mainīt grafiku un pārcelt gatavošanos parādei Sarkanajā laukumā, parādēm reģionos, pārcelt visus masu pasākumus, kuriem bija jābūt saplānotiem par godu lielās uzvaras 75.gadadienai," pavēstīja Putins. 

 

Top komentāri

ta nu gan
t
Pārcelt 9.maiju uz vēlāku? Varbūt viņi var svinēt arī 9.maiju pēc Jūlija kalendāra kā jau svin Ziemassvētkus, Jauno gadu, Lieldienas? Varbūt var pat 2x gadā svinēt tā pat kā Jauno gadu?
Itamars Toledano
Nu, re! Likās, ka to drausmīgo sarkano vilku un jenotu parādi vien tornādo apturēt var, bet izrādās pietika ar vienu mazu mikrobu! Tā iet tādai ĢERŽĀVAI, un tādai tautai, kas Dieva vietā slepkavas un varmākas pielūdz!
Putleram parāde ellē turpināsies.
P
Pie visiem citiem velniem un raganām.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits