Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kas jāgrib eirodeputātam

Kādam jābūt topošajam Eiropas Parlamenta (EP) deputātam, un ko vispār konkrētās nozarēs Eiropas Parlamentā ir iespējams "izsist cauri"? SestDiena noskaidro dažādu nozaru pārstāvju viedokli par to, kas būtu svarīgākais nākamo eiroparlamentāriešu dienaskārtībā. SestDiena uzrunājabiedrības Latvijas ceļu būvētājs valdes priekšsēdētāju un bijušo premjeru Andri Bērziņu, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Egilu Baldzēnu, Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes valdes priekšsēdētāju Edgaru Treibergu, Latvijas Dabas fonda padomes priekšsēdētāju Ingu Račinsku un Latvijas Ārstu biedrības prezidenti Ilzi Aizsilnieci.

Top komentāri

paskaidrojums
p
Nesaprotošajiem! Pašreizējā eirokāpostu sile jau sen sadalīta pareizi orientētiem, pareizi tusējošiem un pareizās krimistruktūrās sastāvošiem radījumiem. Kopķēzijas fondiņa samazināšana kaut vai par 13 pročiem, bet ticamāk, ka brekša dēļ vairāk, nozīmē, ka sāksies kapitālistu cīņa par tirgus pārdali. Būs jautri.
EKRE
E
Otrdien Francijas Nacionālās apvienības vadītāja Māriņa Liepiņa (Marina Lepena) viesosies Igaunijā. Tiksies ar Igaunijas Konservatīvo partiju, kas ir Igaunijas valdībā un kas ir iestājusies Eiropas nāciju un brīvību kustībā, kurā ir Francijas Nacionālā apvienība, Itālijas Līga, Austrijas Brīvības partija un daudzas citas. Kopā ar Lepenu Tallinā viesosies arī Somijas Īsto somu partijas un Dānijas Tautas partijas pārstāvji. Arī šīs divas partijas ir iestājušas Eiropas nāciju un brīvību kustībā, kuras mērķis ir nepieļaut ES federalizāciju, bet veicināt ES valstu sadarbību, nepārkāpjot katras valsts demokrātiju (tautas gribu). Ja kāda dalībvalsts nevēlas piedalīties kādā ES projektā (piemēram, Šengenas zonā vai eirozonā), tad tā tajā arī nepiedalīsies.
.
.
Vienīgā prasība ir- jāgrib parazitēt!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata