Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Saldus basketbolistus turpmāk vadīs Endzels

Latvijas basketbola speciālists Guntis Endzels kļuvis par pašmāju komandas Saldus galveno treneri, informē klubs.Endzels Saldus komandas treniņiem pievienojās jau 11.augustā, sākot vadīt vienības gatavošanās procesu jaunajai sezonai.Jau vēstīts, ka jūnijā par Saldus vienības galveno treneri kļuva Artūrs Štālbergs, taču vēlāk viņam tika piedāvāts asistenta darbs Krievijas komandā Ņižņij Novgorod, kur par galveno treneri nākamajā sezonā strādās Ainars Bagatskis.

Endzels kopš 2012.gada nogales bija galvenā trenera palīgs Ukrainas klubā Dņeprodzeršinskas Dņipro-AZOT, bet savas karjeras laikā viņš strādājis kā Brocēni, LMT un Skonto otrais treneris.

Vēl 2004.gadā viņš bija arī Skonto galvenais treneris, no 2006. līdz 2009.gadam - Ķeizarmeža galvenais treneris, bet no 2009. līdz 2011.gadam - Ventspils kluba otrais un galvenais treneris.

Pirms došanās uz Ukrainu Endzels vadīja Liepāja/Triobet vienību, bet karjeras laikā viņš trenējis arī vairākas Latvijas jauniešu izlases.

Par Gunta Endzela asistentu Saldus komandā kļūs Kristaps Zeids, kurš pagājušajā sezonā bija Latvijas izlases kapteiņa Jāņa Blūma personīgais treneris Astana klubā Kazahstānā.

Saldus komandas sastāvā no pagājušās sezonas pamatsastāva spēlētājiem palikuši Edgars Buiķis, Miks Ķenavs, Krists Pīternieks un Jānis Līcītis. Komandai pievienojušies divi 23 gadus veci uzbrucēji - Mārtiņš Rugājs no Jelgavas un Roberts Freimanis no Liepāja/Triobet. Tāpat visas iespējas sevi apliecināt un cīnīties par vietu sastāvā ir vairākiem Saldus sporta skolas audzēkņiem, kuri kopā ar komandu gatavojas jaunajai sezonai.

Pagājušajā sezonā Saldus debitēja Latvijas spēcīgāko klubu sabiedrībā, cīnoties Aldaris Latvijas Basketbola līgā (LBL). Tajā klubam izdevās izcīnīt dalītu devīto vietu 12 vienību konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi