Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Bagatskis trenera karjeru turpinās Kijevas Budiveļņik

Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis apstiprināts par Ukrainas spēcīgā kluba Kijevas Budiveļņik jauno galveno treneri, apstiprinājis klubs. Ar Bagatski līgums noslēgts uz trim gadiem pēc sistēmas 1+1+1.

Pagājušo sezonu Bagatskis iesāka Gruzijas kluba Tbilisi Sokhumi treneru korpusa galvgalī, bet novembrī pārcēlās uz Ukrainas čempionāta pastarīti Krivojrogas Krivbasbasket, palīdzot komandai regulārajā čempionātā pakāpties uz desmito kopvērtējuma vietu.

Pagājušajā sezonā Budiveļņik vietējā čempionāta regulāro sezonu noslēdza otrajā vietā, bet izslēgšanas turnīrā netika tālāk par pusfinālu. Tādējādi kluba vadība izlēma nepagarināt līgumu ar komandas līdzšinējo galveno treneri Zvezdanu Mitroviču.

Trenera karjeras laikā 45 gadus vecais Bagatskis strādājis ar Latvijas klubiem Barons un Valmiera, slaveno Lietuvas komandu Kauņas Žalgiris, kā arī Krievijas vienību Krasnojarskas Jeņisej.

Kā ziņots, šonedēļ par Ukrainas kluba MBK Mykolaiv galveno treneri tika apstiprināts cits Latvijas speciālists Agris Galvanovskis. Tāpat līdz šim Galvanovskis bija arī Bagatska palīgs Latvijas izlasē.

Jūlija pašā sākumā Latvijas izlase Bagatska vadībā uzsāks gatavošanos 2013.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.

Latvijas izlase kvalifikācijas sacensībās spēkosies ar Gruzijas, Bosnijas un Hercegovinas, Nīderlandes un Rumānijas vienībām. Kvalifikācijas turnīra spēles notiks no 15.augusta līdz 11.septembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi