Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Biedriņš paliek sausā, Goldensteitai -39 Denverā

Pamatīgu sakāvi pirmdien Denverā piedzīvoja latviešu centrs Andris Biedriņš un viņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda, kas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar 84:123 piekāpās vietējiem Nuggets. Tādējādi mājinieki atriebās par dažas dienas iepriekš piedzīvoto neveiksmi Warriors laukumā. Biedriņš punktus neguva, bet tika pie trīs atlēkušajām bumbām.

Jau 1.ceturtdaļā Nuggets parādīja, kurš te ir laukuma saimnieks – 13:37. Nekas kardināli nemainījās arī atlikušajā spēles laikā – lai gan ar nelielu starpību, bet Warriors piekāpās katrā ceturtdaļā, bet spēles beigās uz tablo 84:123.

Biedriņš spēli sāka no rezervistu soliņa, spēlēja 16:31 minūtes, punktus neguva (2p – 0/1), bet izcīnīja trīs atlēkušās bumbas zem sava groza. Tāpat Andra kontā trīs bloķēti metieni un rezultatīva piespēle, kā arī trīs personīgās piezīmes. Laukumā esot latvietim, Warriors zaudēja Nuggets ar piecu punktu starpību, kas bija viens no labākajiem rādītājiem komandā.

Klejs Tompsons Warriors guva 17 punktus, bet 16 pievienoja Neits Robinsons. Uzvarētājiem ar divciparu skaitli gūto punktu ailītē atzīmējās septiņi basketbolisti, visvairāk (27) Warriors grozā sameta Kenets Farieds, viņam arī 17 bumbas zem groziem.

Warriors 56 spēlēs tikuši pie 22 uzvarām, arvien saglabājot 13.vietu Rietumu konferencē. Savukārt Denverai (31-16) šī uzvara ļāva mazliet nostiprināties 8.vietā, kas vēl dod tiesības spēlēt izslēgšanas mačos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi