Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dikeulaks: Šodien meitenēm prātā nebija basketbols

Sociāli svarīgs pasākums sestdien izvirzījās priekšplānā, tādēļ Latvijas izlases spēlētājām nebija prātā basketbols, un "Arēnā Rīga" nevarēja gaidīt labu rezultātu pārbaudes spēlē pret Slovākiju, uzskata mājinieču galvenais treneris Georgs Dikeulaks.

Basketbolistu domas bija citur, nevis laukumā, un zem sava līmeņa nospēlēja vairākas komandas līderes, žurnālietiem teica Dikeulaks. Kad trenerim izdevies spēlētājas atgriezt spēles realitātē, bijis jau par vēlu.

"Bija dīvaina spēle - spēlētājas šodien nebija nākušas spēlēt basketbolu," teica Dikeulaks, atgādinot, ka komanda puslaikā izcīnīja tikai trīs atlēkušās bumbas aizsardzībā. "Viss bija [spēlētāju] galvās, un tas nav saistīts ar spēlētāju meistarību un komandas prasmēm," piebilda treneris.

Dikeulaks pabrīnījās, ka galotnē Latvijas izlase viņam nesaprotamā veidā gandrīz izbēga no zaudējuma, lai gan tas bijis pelnīts. Treneris sagaida, ka no neveiksmes komanda izdarīs pareizus secinājumus un gūs mācību nākotnei.

Dikeulaks uzsvēra, ka neapšauba veselības kampaņas sociālo svarīgumu, taču vienlaicīgi koncentrēties divām lietām basketbolistes nespēj.

Pēc pirmdienas treniņa Dikeulaks nosauks 12 spēlētājas, kas nākamnedēļ dosies uz Eiropas čempionāta finālturnīru Polijā. Pagaidām uz vietu komandā ir 13 petendentes.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase pēdējā pārbaudes spēlē slovākietēm zaudēja ar 77:80, pēdējās minūtēs strauji samazinot pretinieču iegūto pārsvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi