Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Šķēle vasarā cer tikt uzaicināts uz Latvijas basketbola izlasi

Latviešu basketbolists Armands Šķēle vasarā cer tikt uzaicināts uz Latvijas izlasi, kur varēs spēkoties par vietu komandā dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā, basketbolists citēts Latvijas kluba Ventspils oficiālajā mājaslapā internetā. 

Arī šosezon Šķēle pārstāv Igaunijas čempionvienību Tallinas Kalev/Cramo, kuras rindās ceturtdien izbraukumā pret Ventspils komandu aizvadīs Baltijas Basketbola līgas (BBL) pusfināla atbildes spēli. 

Šķēle pērn pēc diskvalifikācijas izciešanas atgriezās Latvijas izlasē, tomēr pēkšņas saslimšanas dēļ nevarēja piedalīties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Basketbolists pēc saslimšanas ar meningītu, kas viņu piemeklēja jau trešo reizi pēdējo pāris gadu laikā, slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā tika ievietots 7.jūlijā, bet laukumā pēc tam atgriezās vien decembra sākumā. 

"Man sezona bijusi tāda, ka es tikai trīs mēnešus esmu spēlējis. Nācās iejusties komandā, kura ir jau izveidojusies un nomainījies treneris, tāpēc par savu vietu nācās pacīnīties. Pamazām es to atkaroju un spēlēju ar lielu atdevi," izteicies Šķēle. 

"Galvenais šobrīd man ir veselība. Priecājos, ka operācija norisinājās veiksmīgi, un jāteic, ka sācies atkal jauns posms," cerību pilns ir basketbolists. "Pabeigšu šo sezonu, tad, ceru, vasarā būs Latvija izlase, un nākamā sezona būs jau no sākuma. Tad viss būs sakārtojies tā, kā tam būtu normāli jābūt." 

Iepriekšējo reizi Šķēle ar meningītu bija saslimis 2010.gada sākumā, un toreiz sportists divas dienas atradies bezsamaņā. Pēc tam viņam tika veikta operācija, lai novērstu turpmākus saslimšanas draudus. 

Kā zināms, Eiropas čempionāts no 4. līdz 22.septembrim risināsies Slovēnijā. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Serbiju, Maķedoniju, Melnkalni, Bosniju un Hercegovinu, kā arī Lietuvu.

Latvijas izlase finālturnīrā spēlējusi katru reizi kopš 2001.gada un piedalīsies septītajā finālturnīrā pēc kārtas. Tomēr pēdējās piecās sacensībās tā nav spējusi izkļūt no apakšgrupas, turklāt 2011.gadā zaudēja visās piecās aizvadītajās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Atšķirīgas sekmes "pendelēs"

Lielāko pārsvaru līdzšinējā sezonā pār tuvākajiem konkurentiem ieguvusi Tonybet Latvijas futbola virslīgas līdervienība RFS, kam gan nācās pamatīgi papūlēties, lai no Jelgavas pārvestu 2:1 uzva...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi