Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Baldones regbija komandu izslēdz no Latvijas čempionāta

Par neierašanos uz divām Latvijas čempionāta spēlēm pēc kārtas, Latvijas Regbija federācijas valde nolēmusi izslēgt no Latvijas čempionāta RK ”Baldone” komandu un anulēt arī divu šīs komandas jau notikušo spēļu rezultātus, informēja Latvijas Regbija federācijā.

Līdz ar šo lēmumu Latvijas čempionātā paliek sešas komandas, kuras pēc Reitinga apļa aizvadīšanas, septembrī un oktobrī visas piedalīsies cīņā par vietām čempionātā. RK ”Ovāls” un ”Garkalne/Livonia” komandām iepriekš tika piešķirtas 30:0 uzvaras pēc Baldones komandas neierašanos nepieciešamajā spēlētāju skaitā uz tās divām pēdējām spēlēm. Savukārt ”Burtniekiem/Fēnikss” tiek anulēta 46:19 uzvara un ”Ulrei”/Ķekavas NSS – 19:42 zaudējums.

Līdzšinējie RK ”Baldone” spēlētāji sezonas turpinājumā drīkstēs pārstāvēt citu klubu.

RK ”Baldone” prezidents Kārlis Dilbo tika gaidīts uz valdes sēdi, lai viņu uzklausītu, taču uzaicinātais neieradās. Tādēļ lēmumu pieņemot valde ņēma vērā viņa iepriekš pausto medijos par kluba pieaugušo komandas pastāvēšanas beigšanu.

Tikmēr Latvijas čempionāta kārtējā spēlē otrdien Juglā RK ”Ovāls” ar daudziem valsts izlases spēlētājiem sastāvā 56:0 sagādāja ”Eži”/LMT otrajai komandai trešo zaudējumu četrās spēlēs.

''Šī bija aba spēle. Normāli spēlējām. Ja uzbrukumā darbojāmies ļoti labi, tad aizsardzībā pieļāvām dažas kļūdiņas,'' sacīja RK ''Ovāls'' galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs. ''Brīžiem mums neizdevās komandas spēle aizsardzībā.''
Arī gados jaunās zaudētāju komandas treneris Juris Straume par mača iznākumu pret daudziem pieredzējušiem vīriem neskuma ''Esmu ļoti apmierināts. Puikas nocīnījās godam pret individuāli meistarīgākiem pretiniekiem. Kamēr turējāmies, bija labi. Priecīgs esmu arī par to, ka bija pietiekami liels rezervistu soliņš - spēlēt dabūja visi. Rupju kļūdu nebija. Rezultāts mums nebija galvenais. Šādas spēles ir ļoti vajadzīgas un ideālas meistarības celšanai.''

Pēc izmaiņām, kas notikušas saistībā ar baldoniešu izslēgšanu, Reitinga aplī aizvadītas astoņas spēles no 15. Pēc otrdienas uzvaras pirmajā vietā izvirzījies RK ”Ovāls” ar 15 punktiem trijās spēlēs. Seko ”Garkalne/Livonia” ar desmit punktiem divās spēlēs. ”Burtnieki/Fēnikss” ir pieci punkti vienā spēlē, ”Eži”/LMT ir pieci punkti trijās spēlēs, bet ”Eži”/LMT-2 – pieci punkti četrās spēlēs. Savukārt ”Ulre”/Ķekavas NSS pēc trim spēlēm punktu nav.

Nākamā spēle Latvijas čempionātā notiks svētdien, 1. jūnijā plkst. 14 Siguldā, kur sacentīsies ”Burtnieki/Fēnikss’’ un ”Eži”/LMT pirmā komanda.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi