Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Garkalne/Livonia regbisti nosargā Latvijas čempionu titulu

Garkalne/Livonia spēlētāji sestdien Upesciemā aizstāvēja savu pērn izcīnīto Latvijas čempionu titulu regbijā.

Garkalne/Livonia vienīgajā Latvijas čempionāta finālmačā ar 19:15 (14:10) spraigā duelī pārspēja Ovāls regbistus. Maču ar ļoti pārliecinošu sniegumu iesāka pērnā gada čempioni Garkalne/Livonia, izvirzoties vadībā ar 14:0. Taču turpinājumā viņiem radās problēmas ar punktu gūšanu, kamēr Ovāls ieskrējās un ar mērķtiecīgu spēli līdz puslaika beigām atspēlēja desmit punktu un panāca 10:14.

Otrajā puslaikā Ovāls regbistiem izdevās veikt vēl vienu piezemējumu, pirmo reizi šajā mačā pārņemot vadību ar 15:14. Tiesa, duelim tuvojoties izskaņai, Garkalne/Livonia pēc ilgāka pārtraukuma veica piezemējumu, no jauna izvirzoties vadībā ar 19:15.

Šosezon Garkalne/Livonia triumfēja arī Latvijas kausa izcīņā.

Tikmēr bronzu Latvijas čempionātā sestdien izcīnīja Eži/LMT komanda, kas ar 36:10 (10:3) pārspēja Burtnieki/Fēnikss regbistus. Eži/LMT pie Latvijas čempionāta bronzas medaļām tika astoto reizi, taču lielākais panākums klubam ir divi čempiontituli un divas otrās vietas. Pagājušā gada Latvijas kausa finālisti Burtnieki/Fēnikss pie valsts čempionāta godalgām vēl nav tikuši.

Sestdien bija paredzēts aizvadīt arī spēli par piekto vietu starp Ulre/Ķekavas NSS un Eži/LMT-2 komandām, tomēr Eži/LMT-2 no šīs iespējas atteicās, jo klubs nespēj vienā dienā aizvadīt divas spēles ar diviem dažādiem sastāviem.

Kā ziņots, pusfināla spēlēs pagājušajā sestdienā Juglā Ovāls ar 47:12 (25:0) uzvarēja Burtnieki/Fēnikss komandu, bet Garkalne/Livonia Upesciemā svinēja uzvaru ar 32:22 (17:3) pār Eži/LMT vienību. Abas finālistes arī pagājušajā gadā ieņēma pirmās divas vietas čempionātā, kad pirmo reizi pie titula kluba vēsturē tika Garkalne/Livonia, kas šovasar pārspēja Ovāls komandu arī Latvijas kausa finālā. Šogad savstarpējās spēlēs čempionātā katra no šīm komandām guvusi pa uzvarai.

Par Latvijas čempioni pērn kļuva Garkalne/Livonia komanda, kas ieguva gan savu pirmo titulu, gan pirmās čempionāta medaļas vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi