Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

LMT/Eži regbisti viesos sagrauj LLU

Ceturtdien Jelgavā, “Daugavas” stadionā, notika Latvijas meistarsacīkšu otrās kārtas spēle starp LLU un “LMT/EK Sistēmas/Eži” komandām. Tas vienlaicīgi bija arī Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačs. “Ežu” pārsvars bija diezgan pārliecinošs – 88:0 (44:0) vēsta Latvijas Regbija federācija.

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: "Neizmantojām pat tās dažas iespējas, kas mums bija. Šoreiz man pašam nācās spēli vērot no malas, nevis dodoties laukumā. Vairākas reizes “iekritām” uz sāncenšu pretuzbrukumiem. “Eži” ir kļuvuši daudz jaunāki, ja salīdzinām ar pagājušo gadu, un spēlēja daudz korektāku regbiju, nekā mūsu iepriekšējie sāncenši. Savukārt mūsu rindās gribu izcelt Arti Koško, Tomu Stomku, Mareku Macānu un Normundu Bērziņu. Protams, mums vēl daudz ir jāpiestrādā pie pareiziem tvērieniem. Turpmāk jācenšas gūt arī punktus, lai arī spēlējam pret augstāka līmeņa vienībām."

“LMT/EK Sistēmas/Eži” treneris Juris Straume: "Žēl, ka sāncenšu rindās nespēlēja Arvis Pilenieks, jo tad mums būtu daudz interesantāk. Joprojām jāsecina, ka mūsu sastāvam ļoti pietrūka Kristaps Bērziņš. Tik stabila spēlētāja gan laukumā, gan kā soda un realizācijas sitienu izpildītāja mums diemžēl nav. Jāatzīst, ka šoreiz mums bija vieglāk izcīnīt uzvaru, nekā pirmajā mačā pret “Vikingiem”. Toties priecēja gan jaunie, gan gados vecākie regbisti."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi