Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvijai vēl divi zaudējumi Baltijas klubu čempionātā regbijā

Svētdien notika divas spēles Baltijas Klubu čempionātā regbijā, kur pirmajā divīzijā spēkiem mērojas trīs Lietuvas un četras Latvijas komandas. Diemžēl divas mūsu valsts vienības piedzīvoja zaudējumus, vēsta Latvijas Regbija federācija.

RK “Šiauliai” – “LMT/Eži” 69:24

“Kādu sastāvu spējām pulcināt, tā arī nospēlējām,” pēc zaudētā mača atzina “LMT/Eži” treneris Juris Straume. “Objektīvu iemeslu dēļ pirmie mēs šajās sacensībās nevaram būt, tāpēc tagad vairāk izmantojam šo turnīru kā pieredzes kalvi mūsu jaunajiem regbistiem. Prieks, ka uzvaru draudzības spēlē izcīnīja mūsu U17 vecuma grupas komanda, kuri pirms tam spēja pieveikt arī Šauļu “Baltrex”. Pagaidām vēl mēs Lietuvai zaudējam pieaugušo sacensībās, bet kā būs pēc pāris gadiem, kad juniori un jaunieši arvien vairāk iesaistīsies īstajās vīru cīņās?”

“Valmieras fēnikss” – Šauļu “Baltrex” 10:30

“Līdz pat 15. minūtei bijām vadībā ar 5:0,” pastāstīja valmieriešu galvenais treneris Kristaps Staņa. “Savukārt otrajā puslaikā viesi pēc viņu trenera veiktās “sapurināšanas” nodemonstrēja īstu lietuviešu regbiju, kuram vēl nespējām pretoties... Kopumā vērtējot, jāsecina, ka mačs bija aizraujošs, interesants un ātrs. Paldies sāncenšiem, kuri nebijās mērot tālo ceļu līdz Valmierai.”

Baltijas Klubu čempionāta spēles tagad atsāksies jūlija sākumā (6., 7. jūlijā), kad “Baltrex” uzņems “Kalves” regbistus, RK “Šiauliai” mērosies spēkiem ar RK “Miesnieki”, bet “LMT/Eži” uzņems Šauļu “Vairas”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi