Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Latvijas čempionāts regbijā Super4 turpinās ar līderu dueli

Trešdien Upesciema stadionā pulksten 19.00 sāksies kārtējā Latvijas čempionāta spēle starp labāko četrinieka jeb “Super 4” komandām. Savā starpā tiksies vienības, kas pirmajā kārtā izcīnīja uzvaras: “Garkalne/Livonia” un “Kalve”, vēsta Latvijas Regbija federācija.Tādējādi varam droši apgalvot, ka cīņa notiks par līderpozīcijām turnīra tabulā, kur “Garkalne/Livonia” regbistiem ir pieci punkti, bet “Kalvei” – četri. Abas vienības nopietni gatavojas cīņai, kas solās būt principiāla un interesanta.

RFC “Livonia” preses sekretārs Valters Nikans: “Garkalne/Livonia” pirmajā mājas spēlē būs klāt titulētākā Ķeltu līgas kluba “Ospreys” pārstāvis Tonijs Tomass. Tomass ir viens no darbiniekiem, kurš atbild par attīstību Velsas Regbija savienībā. Konkrēti viņš ir arī galvenā persona treneru apmācībā klubā “Ospreys”, kas ir titulētākais klubs Ķeltu līgā tās 12 gadu vēsturē. Tajā spēlē četri klubi no Velsas un Īrijas, un divi klubi no Skotijas un Itālijas. 12 gadu vēsturē “Ospreys”, kura mītnes pilsēta ir Svonsi, Velsā, par čempioniem kļuvuši četras reizes. Paredzams, ka trīs dienu vīzītes laikā Tomass tiksies ar “Livonia” vadību, veiks objektu apskati ar iespējām šim klubam Latvijā kādreiz aizvadīt treniņnometni. Ar “Livonia” galveno treneri Marku Allenu notiks pārrunas par nākotnes projektiem treneru un attīstības programmām sadarbībā starp “Ospreys” un “Livonia”. Tomass varētu arī apskatīties un vētīt iespējamos spēlētājus, kuri vēlētos karjeru turpināt ārpus Latvijas “Ospreys” rindās."

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: "Diemžēl šajā spēlē nevarēs piedalīties četri pamatsastāva spēlētāji. To skaitā ir arī komandas līderi Dmitrijs Baikovs un Sergejs Avdejevs. Vakar treniņā analizējām iepriekšējā mača kļūdas un noskatījāmies spēli starp “LMT/Ežiem” un “Garkalne/Livonia”. Tas bija ļoti noderīgi, un, ceru, noderēs rītdienas cīņai."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi