Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijas tenisistēm pretiniecēs ielozē Dāniju, Ungāriju un Zviedriju

Latvijas sieviešu tenisa izlasei Federāciju kausa izcīņā būs jātiekas ar Zviedriju, Ungāriju un Dāniju.Latvijas komanda ielozēta Eiropas/Āfrikas zonas 1.grupas C apakšgrupā. Turnīrs notiks pēc viena apļa sistēmas un sāksies jau trešdien. Visu četru apakšgrupu turnīra spēles notiks vienuviet - tenisa centrā Lisabonas (Portugāle) pievārtē.

Katras apakšgrupas uzvarētājas turpinās cīņu par iekļūšanu Pasaules 2.grupā, bet pēdējā vietā palikušās sacentīsies par vietas saglabāšanu 1.grupā.Latvijas komandu Portugālē pārstāvēs Anastasija Sevastova, Līga Dekmeijere, Irīna Kuzmina un Diāna Marcinkēviča.

Dānijas komandā būs tās absolūtā līdere Karolīne Vozņacki, kas WTA vienspēļu rangā šobrīd ir trešajā pozīcijā. Nomināli otrā labākā ir Hanne Skaka Jensena (479.vieta), taču viņa Portugālē nespēlēs. Vēl komandā ir Malū Ejdesgārda (1024.vieta vienspēlēs, 459. - dubultspēlēs), Maja Grage un Karīna Ildora Jakobsgārda (viņas nav rangā).

Ungārijai nepalīdzēs abas līderes Agnese Sžavaji (34. vieta WTA rangā) un Melinda Czinka (41.). Labākā no pieteiktajām ir Katalīna Marosi (169.). Vēl spēlēs arī Aniko Kaproša (190.), Reka-Luka Jani (253.) un Sofija Sjusanji (nav rangā).

Zviedrija ieradusies Portugālē ar trim labākajām spēlētājām - Sofiju Arvidsoni (105.), Johannu Lāšoni (149.) un Annu Bražņikovu (441.). Ellena Allgurina nav rangā.

Informācija tiks papildināta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi