Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sestdien Siguldā notiks Klāva Bedrīša piemiņai veltīta regbija spēle

Sestdien, 24. maijā Siguldas Depo laukumā draudzības spēli aizvadīs divu Latvijas regbija klubu – RK “Fēnikss” un “RKS!” apvienotā komanda, kas uzņems ciemiņus no Londonas – RFC “Welwyn”. Spēle būs veltīta nesen bojā gājušā siguldieša, basketbola trenera Klāva Bedrīša piemiņai, informē rīkotāji.

Spēles sākums paredzēts plkst. 14. Abām komandām būs nelimitēts spēlētāju maiņu skaits. “Welwyn” klubu Siguldā redzēsim, pateicoties tā pārstāvim Viktoram Mednim, kurš ir trimdas latvietis.

“Esam amatieru klubs no Hertfordšīras. Klubā mums ir ap 300 bērniem un jauniešiem, vecumā no 8 līdz 18 gadiem. Mums ir meiteņu un dāmu komandas, kā arī piecas vīriešu komandas. Latvijā jau esam bijuši iepriekš. 2002. gadā spēlējām pret “Miesniekiem”. Mums bija vajadzīgi 12 gadi, lai atkoptos no tās cīņas un saņemtu drosmi atkal stāties pretī Latvijas regbistiem. Spēlētāji mums būs no visādām vecuma grupām – gan 20, gan pat 50 gadus veci. Jauniešu trumpis būs enerģija, pieredzējušajiem – prāts. Mūsu komandas krāsās ir Latvijas karoga baltie un sarkanie toņi, kuriem klāt – šorti zilā krāsā. Paldies Siguldas regbija klubam par viesmīlību un par centieniem regbiju padarīt par cienītu un mīlētu Latvijā. Cerams, jūs mūs nenogurdināsiet tā, lai atkal būtu 12 gadi jāņem atpūtai,” aizskarot humoru stīgu, pirms spēles saka Mednis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi