Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Zvejnieks apsteidz vairākas zvaigznes un izcīna 35.vietu Pasaules kausa posmā slalomā

Trešdien Itālijas kalnu kūrortā Madonnā Dikampiglio norisinājās Pasaules kausa posms kalnu slēpošanā slaloma disciplīnā. ļoti labu rezultātu uzrādīja Latvijas izlases dalībnieks Kristaps Zvejnieks, kurš izcīnīja 35.vietu 75 dalībnieku konkurencē. Pārliecinošu uzvaru svinēja austrietis Marsels Hiršers, informēja Latvijas Slēpošanas savienības preses pārstāvis Ivars Bācis.
Kristaps Zvejnieks startēja ar tālo 71.numuru, taču tas netraucēja lieliski nobraukt un uzrādīt līdz šim karjerā labāko rezultātu Pasaules kausa posmos – 35.vietu. Kristaps uzrādīja laiku 54,92 sekundes, kas bija par 2,85 sekundēm lēnāks nekā līderim Marselam Hiršeram. Līdz kārotajam trīsdesmitniekam pietrūka 0,57 sekundes. SK „Virsotnes” pārstāvis apsteidza tādus slaloma meistarus kā divkārtējo pasaules čempionu Mario Matu (Austrija),  Pasaules kausa posmu uzvarētāju Raineru Šēnfelderu (Austrija), pašreizējo pasaules vicečempionu slalomā zviedru Jensu Bigmarku, šīgada pasaules junioru čempionu Santeri Paloniemi no Somijas. un citus, informē Latvijas Slēpošanas savienības preses pārstāvis Ivars Bācis. 

Otro uzvaru šajā sezonā, bet pirmo slalomā, izcīnīja Marsels Hiršers, kurš visātrāk veica abus braucienus un uzrādīja laiku 1:42,50, ļoti pārliecinoši – par 1,67 sekundēm – apsteidzot vācieti Fēliksu Noiroteru. Trešajā vietā bija japānis Naoki Juasa (+2,27 sekundes), pirmo reizi karjerā iekļūstot trijniekā. Taču par pārsteigumu to nevarētu nosaukt, jo šā gada janvārī un februārī viņš jau bija piektais Pasaules kausa posmos. 

Pasaules kausā joprojām līderis ar 614 punktiem ir norvēģis Aksels Lunds Svindāls, par 54 punktiem priekšā Hiršeram un 77 punktiem priekšā amerikānim Tedam Ligetijam. Savukārt slalomā līderis ir Hiršers ar 240 punktiem, kuram seko zviedrs Andrē Mīrers ar 200 punktiem, bet vēl par četriem mazāk ir trešajā vietā esošajam Noiroiteram. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi