Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Gorkšs pirms spēles pret Grieķiju apsver domu svinīgi sadedzināt Geka kreklu

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pirms nākamās spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijā oktobrī pret Grieķiju apsver domu svinīgi un simboliski sadedzināt pretinieku komandas bīstamākā uzbrucēja Teofaņa Geka kreklu.

''Geks pret mums iepriekšējā ciklā iesita sešus vārtus. Man mājās ir viņa krekls, ko tagad varētu svinīgi sadedzināt,'' izteicās Gorkšs pēc spēles Latvijas Futbola federācijas izplatītajā audiomateriālā. Geks no desmit gūtajiem vārtiem iepriekšējā kvalifikācijas ciklā sešus guva tieši spēlēs pret Latviju.

''Ir nogurums, bet šis nogurums ir patīkams,'' pavēstīja Gorkšs, piebilstot, ka otrdienas spēles laikā pret Maltu zaudējis kādus 10 kilogramus svara. ''Pēc spēles pret Horvātiju bija daudz vairāk negatīvu emociju.''

Gorkšs pauda atzinību līdzjutējiem, kas bija mērojuši ceļu uz Maltu, lai atbalstītu Latvijas komandu un norādīja, ka tagad spēlētājiem jāpievēršas klubu lietām, lai pēc vairākān nedēļām atkal sapulcētos izlases treniņnometnē.

Māris Verpakovskis tieši Grieķijā pēdējo reizi bija guva vārtus izlases rindās, bet otrdien Maltā viņam izdevās šedevrs. ''Turnīra tabula ir tāda, ka atkal visas komandas vienādā situācijā. Nopietni jāgatavojas nākamajām divām spēlēm, kas ļoti daudz izšķirs turnīra tabulā. Būtu mazliet smieklīgi mums runāt par pirmās vai otrās vietas izcīnīšanu, ja zinām cik stipri ir pretinieki. Taču mums jākoncentrējas katrais nākamajai spēlei un tad jau redzēs,'' sacīja visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Latvijas izlasē Verpakovskis, kurš Maltā palielināja savu precīzo bumbas sitienu skaitu vārtos līdz 27.

Vārtsargs Andris Vaņins nosauca Maltu par nopietnu pretinieku. ''Uzvarējām svarīgu spēli. Pretinieks bija diezgan nopietns.'' Viņš atzina, ka Latvijas izlasei paveicies vairāk, jo vienā epizodē maltiešu sistā bumba trāpīja pa viņa sargāto vārtu stabu.

Savukārt Vitālijs Astafjevs, kurš izgāja laukumā uz maiņu, palielinot Eiropas rekordu līdz 164 spēlēm savas valsts izlases sastāvā, uzskata, ka Latvijas komanda uzvaru bija pelnījusi, taču tā nebija viegla. ''Vieglu uzvaru nav. Vajadzēja pielikt visus spēkus, lai uzvarētu.''

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi