Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rudņevam piespēle komandas uzvarā; Gorkšs Vulverhemptonā debitē ar bezvārtu neizšķirtu

Uzvaru Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien izcīnīja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, ar 1:0 (1:0) savā laukumā pārspējot Menhengladbahas Borussia vienību.

Rudņevs, kā ierasts, laukumā aizvadīja pilnas 90 minūtes. HSV vienības sākumsastāvā uzbrucējs devās devīto reizi pēc kārtas. Latvijas izlases uzbrucējs tieši piedalījās vienīgos gūtajos vārtos šajā mačā, kad 24.minūtē apstrādāja bumbu laukuma labajā malā, piespēlēja to uz centru vienības līderim Rafaelam van der Vārtām, bet nīderlandietis ar skaistu tālsitienu pārspēja pretinieku vārtsargu. 

Pēdējās piecās bundeslīgas spēlēs HSV komanda izcīnījusi trīs uzvaras un reizi cīnījusies neizšķirti. Rudņevs šosezon HSV labā guvis desmit vārtus, kas viņam ļauj ieņemt turnīra astotā rezultatīvākā spēlētāja vietu.

Kopvērtējumā HSV ar 34 punktiem 22 spēlēs pakāpusies uz sesto vietu. 

Tikmēr Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs savā debijas spēlē Anglijas otrās spēcīgākās līgas - Championship - vienības Vulverhemptonas Wanderers rindās sestdien palīdzēja savam jaunajam kluba viesos cīnīties 0:0 (0:0) ar Dārbi County komandu.

Aizsargs laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes, pārliecinoši pildot savus pienākumus centra aizsarga pozīcijā. Jāizceļ, ka mājinieku komandas vārtus šajā mačā sargāja latviešu izcelsmes vārtsargs Adams Legzdiņš.

Oficiālos mačos kluba rindās Gorkšs nebija devies laukumā kopš 17.decembra, kad viņa saimnieku komanda Reading ar 2:5 piekāpās Londonas Arsenal.

Wanderers komanda Championship turnīrā pēc uzvarām ir jau astoņās spēlēs pēc kārtas.

Kā ziņots, otrdien 31 gadu vecais latviešu aizsargs Wanderers komandai pievienojās uz trīs mēnešu īres laiku no Anglijas premjerlīgas kluba Reading. Nav izslēgts, ka pēc sezonas ar Wanderers varētu tikt noslēgts arī pilnvērtīgs līgums.

Wanderers komanda Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā šosezon aizvadījusi 32 cīņas, kurās ieguvusi 35 punktus. Pašlaik tas vienībai atvēl vien 21.vietu 24 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi