Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Red Bull F-1 ziemas testos slēpa savu patieso ātrumu

“Red Bull” konkurenti nav pārsteigti redzēt, ka Pasaules čempioni atkal ir pārliecinoši ātrākie arī piektdienas treniņos pirmajā posmā Austrālijā.

Kamēr otrajos treniņbraucienos Fetels un Vēbers uzrādīja labākos apļa laiku, Niko Rosbergs bija trešais un labākajam rezultātam zaudēja 0,4 sekundes. Nevar aizmirst, ka astoņās testu dienās Barselonā “Red Bull” bija tālu (ap 2s) aiz labākajiem apļa laikiem. Arī Luiss Hamitlons atzina, ka bez šaubām testos “Red Bull” komanda ir apzināti slēpusi savu ātrumu.

“”Red Bull” ir iespaidīgi ātri, kā vienmēr,” skaidroja Hamiltons, kurš otro treniņu pabaeidza trases malā diferenciāļa problēmas dēļ. “Kā mēs jau gaidījām, ziemā viņi ir slēpuši savu patieso ātrumu. Viņi pēkšņi ir krietni ātrāki, taču es neteiktu, ka mēs esam pārāk tālu aiz viņiem. Tas ir iespaidīgs sasniegums: mēs pirms tam bijām ļoti tālu aiz līderiem un tagad esam ļoti tuvu līderiem.”

Arī “Ferrari” komandas tehniskais vadītājs Nikolā Tombazi gaidīja “Red Bull RB9″ modeļa ātrumu. Tomēr viņš atzina, ka piektdienas apļu laikus nevar uzskatīt par galēju spēku samēru indikatoru.

“”Red Bull” parādīja, ka patiesībā viņi ir ļoti ātri, taču mēs par to nekad nešaubījāmies un jau testos to zinājām,” skaidroja Tombazi. “Taču mēs pagaidām nezinām, kāds ir reālais spēku samērs starp komandām. Tas ir nepieciešami atbilstoši apstākļi.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi