Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Trīskārtējais F-1 čempions Stjuarts: Nemēģiniet Raikonenu izmainīt, jums neizdosies

“Lotus” komanda dara pareizi, ļaujot Kimi Raikonenam uzvesties tā kā viņam patīk, uzskata trīskārtējais F1 čempions Džekijs Stjuarts.

Skotu leģenda, kas šobrīd strādā par stratēģisko padomnieku kompānijā “Genii”, kas ir “Lotus” vienības īpašnieki, ir pārliecināts, ka būtu nepareizi censties izmainīt Raikonena uzvedību ārpus trases, jo trasē viņš ir ārkārtīgi ātrs.

“Nevajag mēģināt izmainīt Kimi Raikonenu, jums tas neizdosies,” šonedēļ notiekošā “Autosport International” šova laikā vienā no publiskajām intervijām pauda Stjuarts. “Sacīkšu nedēļas nogalēs es ar viņu runāju ļoti reti, jo viņš pats uzmeklē mani, ja vēlas runāt. Ja es iešu viņu tramdīt, viņš padomās, par ko gan es runāju un kāpēc viņu traucēju? Tāda būtu viņa reakcija…”

Stjuarts turpina: “Kimi ir ļoti īpaša persona, īpašāks par jebkuru pilotu, kas braucis un brauc sacīkstēs. Un viņa atgriešanās Formulā 1 bija vērtīgāka par Mihaela Šūmahera atgriešanos. Katrā sacīkstē viņš bija starp līderiem un arvien uzlaboja savu sniegumu.”

Raikonens nereti izceļas ar nevēlēšanos ārpus trases būt tipisks F1 pilots, kam uzlikts par pienākumu uzvesties atbilstoši garlaicīgākajiem PR likumiem.

“Ar tām zināšanām, pieredzi un spēju ietekmēt prātus, kas piemīt Raikonenam, viņam nav jāuztraucas par savu tēlu, žurnālistiem vai intervijām,” skaidro Stjuarts. “Viņš nevēlas piedalīties intervijās. Ja uzdosi viņam stulbu jautājumu, uzreiz saņemsi attiecīgu atbildi. Man Kimi ļoti patīk, taču nevaru uzskatīt viņu par savu draugu. Turklāt arī viņa draugi ir diezgan neparasti. Taču Kimi labi izdodas būt tādam kāds viņš ir.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi