Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bendikai un Patrijukam 18.vieta Pasaules kausa jauktajā pāru stafetē

Latvijas biatlonisti Baiba Bendika un Aleksandrs Patrijuks svētdien Oberhofā ieņēma 18.vietu Pasaules kausa piektā posma sacensībās jauktajā pāru stafetē.

Uzvaru svinēja Francijas duets Žilija Simona un Emiljēns Žaklēns, kas aizvēra visus mērķus un pielietoja trīs rezerves patronas, finišējot pēc 39 minūtēm un 4,8 sekundēm. Francūži vadību ieguva pēc Simonas pēdējās šaušanas, kad ieguva pusminūtes pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem, un Žaklēns handikapu noturēja.

Otrajā pozīcijā bija Zviedrijas duo Hanna Ēberja un Sebastians Sāmuelsons, kuri arī trāpīja visos mērķos ar piecu papildu patronu palīdzību. Zviedri no uzvarētājiem atpalika 38,7 sekundes.

Savukārt trešo vietu izcīnīja norvēģi Tirila Ekhofa un Juhanness Tīngnēss Bē, kuri zaudēja 43,9 sekundes. Ekhofa pēc savas pēdējās šaušanas mēroja trīs soda apļus, bet kopumā Norvēģijas duets izmantoja astoņas rezerves patronas.

Bendika un Patrijuks kopā veica četrus soda apļus un ņēma talkā 16 rezerves patronas, kas bija sliktākais rezultāts starp finišējušajiem dalībniekiem. Latvieši uzvarētājiem zaudēja četras minūtes un 51 sekundi, ieņemot 18.vietu. Bendika un Patrijuks sacensību gaitā bija otrā desmita beigās un trešā desmita sākumā, bet aiz Latvijas palika septiņi dueti, kas tika apdzīti par apli.

Jau ziņots, ka Bendika, Sanita Buliņa, Edgars Mise un Roberts Slotiņš svētdien Oberhofā tika apsteigts par apli Pasaules kausa 4x6 kilometru stafetē, kamēr uzvaru svinēja Krievijas biatlonisti.

Šajā posmā Bendika piektdien 7,5 kilometru sprintā ieņēma 21.vietu, bet sestdien iedzīšanā bija 27.vietā. Sprintā 99.vietu ieņēma Sanita Buliņa

Vīriešiem piektdien desmit kilometru sprintā Rastorgujevs trīsreiz kļūdījās šaušanā stāvus, ieņemot 40.vietu, bet sestdien iedzīšanā viņam 44.vieta. Sprintā Edgars Mise finišu sasniedza 88.vietā, bet 96.vietu ieņēma Roberts Slotiņš.

Arī nākamais posms notiks Oberhofā, bet turpinājumā iecerēts etaps Antholcā. Februārī pasaules čempionātu uzņems Pokļuka, sezonas turpinājumā būs divi posmi Nove Mesto, bet sezonas izskaņa paredzēta marta otrajā pusē Oslo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi