Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Arī Magomeds Gurbanovs atsakās pirkt Skrundas pilsētiņu

Arī Magomeds Gurbanovs, kurš kā nākamais pretendents varēja iegādāties nekustamo īpašumu Mežaine Skrundas novada Raņķu pagastā pēc tam, kad šo iespēju neizmantoja izsolē uzvarējušais Krievijas uzņēmums Aļeksejevskoje-Serviss, no tā atteicies, informēja Latvijas Privatizācijas aģentūras (PA) pārstāve Anete Frīdenšteina-Brīdiņa. Viņš nav sniedzis plašākus paskaidrojumus par sava lēmuma iemesliem.

Tagad PA būs jāizstrādā jauni privatizācijas noteikumi, tāpat būs jāveic jauns zemes vērtējums, jo iepriekšējais ir derīgs sešus mēnešus. Jaunu izsoli plānots izsludināt tuvākajā laikā, taču precīzus termiņus PA pārstāve atturējās nosaukt.

Tāpat kā Krievijas uzņēmuma gadījumā, arī M.Gurbanova iemaksātā drošības nauda 10 777 latu apmērā nonāks valsts budžetā, tādējādi kopumā valsts no izsoles iegūs vairāk nekā 20 000 latu.

Pēc A.Frīdenšteinas-Brīdiņas teiktā, abi pretendenti vairs nevarēs piedalīties jaunajā izsolē.

Kā vēstīts, izsolē piedalījās trīs dalībnieki - divi bijuši Krievijas, bet viens - Azerbaidžānas pārstāvis. Skrundas bijušā radiolokācijas stacijas pilsētiņa tika pārdota par 1,6 miljoniem latu. Tā kā Aļeksejevskoje-Serviss nebija noteiktajā laikā samaksājis pirmo iemaksu par Skrundas pilsētiņu, iespēja pirkt nekustamo īpašumu tika piedāvāta otram augstākās cenas solītājam - M.Gurbanovam. Iespējams, abi pretendenti tomēr nebija gatavi maksāt nosolīto summu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses