Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Izdevies pārdot visus jaunā projekta "Lielupes nams" dzīvokļus

Holdinga kompānijai LNK izdevies pārdot visus dzīvokļus jaunajā projektā Lielupes nams, kas nodots ekspluatācijā 2008.gada pavasarī, trešdien informēja kompānija. Pēdējais brīvais dzīvoklis mājā Jūrmalā iegādāts marta sākumā par cenu 1800 eiro par kvadrātmetru (eiro/m2).

Pircēju vidū ir Latvijas, NVS, kā arī vairāku Eiropas valstu iedzīvotāji. Dzīvokļu platība Lielupes namā variējas, sākot no 35 līdz 200 m2. LNK valdes priekšsēdētājs Artjoms Milovs norāda, ka pēdējā pusgada laikā vērojama pieaugoša Krievijas un Eiropas valstu pircēju interese par dzīvojamajiem projektiem Jūrmalā.

Viņš arī norāda, ka šobrīd nav viegli atrast attīstītāju, kurš varētu paziņot, ka absolūti visi dzīvokļi jaunā dzīvojamajā mājā ir pārdoti un investīcijas pilnībā atmaksājušās.

Kopējās investīcijas šajā projektā bija 1,7 miljoni eiro.

Pēc visu dzīvokļu pārdošanas projekts kļuvis par trešo programmas IQ projects ietvaros realizēto dzīvojamo nekustamo īpašumu projektu. Programma nozīmē to, ka projektos visus posmus un procesus no projektēšanas līdz apsaimniekošanai veic un kontrolē viens darbuzņēmējs un viņa komanda, tiek sniegta palīdzība arī pēc pirkšanas–pārdošanas līguma parakstīšanas.

Turpinot attīstīt programmu, tās dibinātāji šopavasar sāks dzīvokļu rezervēšanu jaunā mazdzīvokļu namā, kuru arī plānots būvēt Jūrmalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses