Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

"Latio" pērn gūst 188 300 latu peļņu; apgrozījums sarūk par 60%

Nekustamo īpašumu kompānija "Latio" pērn strādāja ar 1,625 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 60% mazāk nekā 2008.gadā, taču pretēji zaudējumiem iepriekš uzņēmums guva 188,3 tūkstošu latu peļņu, liecina "Lursoft" datubāzē publicētais finanšu gada pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums veica darījumus gan ar īpašumā esošo īpašumu, gan citu personu vārdā.

"2009.gadā turpinājās nelabvēlīgas izmaiņas nekustamā īpašuma tirgū, kas tieši ietekmēja nozares klientus un nozares peļņas rādītājus kopumā. Nekustamā īpašuma tirgū turpināja samazināties īpašumu atsavināšanas darījumu skaits un būvniecības projektu attīstība, kas ietekmē uzņēmuma sniegto pakalpojumu apmēru," paskaidroja "Latio" vadība.

Šogad "Latio" apgrozījums no vērtēšanas un konsultāciju pakalpojumiem varētu saglabāties iepriekšējā gada līmenī, prognozēts vadības ziņojumā. Uzņēmums plāno ieguldīt īpašuma portfeļa attīstīšanā, saglabāt veiksmīgu sadarbību ar meitasuzņēmumu "Metrum", kā arī aktivizēt darbu namu apsaimniekošanas jomā.

Ziņojumā arī teikts - lai gan 2010.gadā nav paredzama būtiska nekustamā īpašuma tirgus situācijas uzlabošanās, "Latio" darbība arī turpmāk balstīsies uz esošajiem kritērijiem un noslēgtajiem līgumiem, kā arī jaunu pakalpojumu attīstību. Uzņēmums arī šogad spēs nodrošināt sekmīgu darbību, uzsvērts ziņojumā.

"Lursoft" informācija liecina, ka 2008.gadā "Latio" strādāja ar 4,05 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 43,6% mazāk nekā 2007.gadā, un 716,5 tūkstošu latu zaudējumiem pretēji peļņai iepriekš.

"Latio" dibināts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 489,6 tūkstoši latu. "Latio" vienīgais īpašnieks ir Edgars Šīns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses