Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

"Liepājas metalurgs" plāno īstenot sen loloto tenisa centra ideju

Liepājas metalurgs iecerējis uzbūvēt tenisa centru, liecina uzņēmuma paziņojums NASDAQ OMX Riga.

Pašlaik notiek tenisa centra projekta izstrādes nobeiguma stadija. Pēc uzņēmuma vēstītā, centrs paredzēts ne tikai Liepājas pilsētas šī sporta veida cienītājiem, bet arī tās viesiem. 

Ņemot vērā ekonomisko situāciju un uzsākto rūpnīcas modernizāciju, tenisa centra būvniecības izdevumus neplāno segt tikai no Liepājas metalurga līdzekļiem. "Tā kā šī iecere ir labdarības projekts, to iespējam realizēt, piesaistot pilsētas un novada pašvaldības, Latvijas Tenisa federāciju un vēl citus ieinteresētus uzņēmumus, kuri būtu gatavi palīdzēt realizēt tenisa centra būvniecību," teikts uzņēmuma paziņojumā.

Tajā arī minēts, ka tenisa centrs ir sen lolota ideja.

Centru plānots būvēt uz Liepājas metalurga padomes priekšsēdētājam un sporta kluba Liepājas metalurgs prezidentam Sergejam Zaharjinam piederošā zemesgabala netālu no Liepājas, liecina BNS vēstītais. Projekts paredz uzbūvēt slēgtu halli ar četriem kortiem un piecus āra tenisa laukumus ar skatītāju tribīnēm. Slēgtajai hallei iecerētas arī divas piebūves, kurā plānots internāts sportistiem, kafejnīca, trenažieru zāle, servisa telpas un citas. Projektā ieplānota arī brīva teritorija, kur perspektīvā varētu paplašināt gan slēgto tenisa halli, gan izbūvēt papildu āra kortus.

Projektu izstrādājusi Horvātijas kompānija Concept 90, kurai ir ilggadēja pieredze dažādu sporta būvju projektēšanā, celtniecībā, kā arī tenisa laukumu seguma ražošanā. Atsevišķu tehniskus risinājumus izstrādājis arī projektēšanas birojs V Projekts.

S.Zaharjins pagaidām atturējies minēt projekta izmaksas, norādot, ka tās būs zināmas pēc konkursa par centra būvniecību noslēguma. Konkursu plānots izsludināt jau tuvākajā laikā. "Finansējums un izdevumi būs 100% caurspīdīgi," sacīja S.Zaharjins. Lai maksimāli taupītu izdevumus, paredzēts, ka teritorijas labiekārtošanā izmantos Liepājas metalurga koncerta uzņēmuma Rūķis LM ražotos materiālus, kā arī apkārtnes apzaļumošanā iesaistīs uzņēmuma speciālistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses