Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Saliena piesaistījusi Šveices investoru

Nekustamo īpašumu attīstītājs Saliena piesaistījis investoru Divertimento Investment AG no Šveices, kas investēs Salienas golfa kompleksa uzlabošanā un attīstīs jaunus nekustamā īpašuma projektus Salienā. Konkrēts investīciju apjoms vēl neesot zināms.

"Jauna tik liela investora iesaistīšanās projektā ir ieguvums ne tikai Salienas projektam un tās attīstībai, bet arī Babītes novadam un valsts ekonomikai kopumā. Esam ieinteresēti piesaistīt partnerus projektam, lai kopīgiem spēkiem veidotu šo projektu spēcīgu ilgtermiņā," stāsta Salienas valdes priekšsēdētājs Maikls Džeimss Makarovs.

Šveices kompānija vairākos zemes gabalos Salienā plāno attīstīt nekustamo īpašumu projektus, kas saistīti ar Salienas golfa laukuma uzlabošanu un kvalitatīva dzīvojamā sektora būvniecību. Latvijā Divertimento Investment AG pārstāv tās meitas kompānija Baltic Resort Group.

Saliena ir lielākais nekustamā īpašuma projekts Baltijas valstīs, kas atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. 455 ha lielā platībā tiek attīstīta dzīvojamā, darba un izklaides vide. Šobrīd Salienā jau dzīvo ap 200 ģimeņu, ierīkota mūsdienīga infrastruktūra, izveidots viens no lielākajiem Baltijā golfa kompleksiem, kā arī tajā atrodas Latvijas Starptautiskā skola.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses