Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aviokompānija Wizz Air paplašinās lidmašīnu parku

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air paziņojusi par paplašināšanos Lutonas bāzē, paredzot līdz 2018. gada jūnijam pievienot četras Airbus A320 lidmašīnas.

Pēdējo 12 mēnešu laikā Wizz Air ir pārvadājusi vairāk nekā 5,5 miljonus pasažieru tikai Lutonas maršrutos, kas ir par 11% vairāk nekā 2016. gadā, tā padarot šo aviokompāniju par otru lielāko pārvadātāju Lutonas lidostā. Wizz Air iecerējusi paplašināt savu jaudu Lutonā un 2018. gadā piedāvās vairāk nekā 6,9 miljonus vietu 46 maršrutos uz 20 valstīm.

Aviokompānija paredzējusi arī piecus jaunus maršrutus Lielbritānijas ceļotājiem, kuri meklē savu nākamo piedzīvojumu ārzemēs. Ikdienas lidojumi plānoti uz skaistākajām pilsētām Kiprā un uz Bratislavu Slovākijā, savukārt četri reisi nedēļā notiks uz Tallinu Igaunijā un trīs reisi nedēļā uz Tirānu Albānijā un Lībiju Ukrainā. Biļetes jaunajos maršrutos jau ir pārdošanā.

Vēl jaunās lidmašīnas ļaus palielināt lidojumu biežumu trīs populārākajos maršrutos. No 2018. gada pavasara lidojumi uz Telavivu un Suceavu būs pieejami katru dienu; uz Prištinu lidojumu biežums pieaugs no divām līdz trim reizēm nedēļā.

Aviokompānija Wizz Air pašlaik ekspluatē 86 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 550 maršrutos, savienojot 144 galamērķus 43 valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena