Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lembergs: Meroni melo vai nu ASV vai Uzņēmumu reģistram

"Rūdolfa Meroni paklausīgās Ventspils kapitālsabiedrību AS Kālija parks, AS Ventspils tirdzniecības osta, AS Ventbunkers valdes ir deklarējušas mani kā patiesā labuma guvēju, mani par to neinformējot un šo deklarāciju ar mani nesaskaņojot," paziņojumā medijiem norāda Aivars Lembergs.

"Deklarēt Uzņēmuma reģistrā mani par patiesā labuma guvēju var tikai tad, ja man pieder vairāk nekā 25% akciju vai arī es šīs kapitālsabiedrības faktiski pārvaldu. Man nepieder 25% akciju - ne vairāk, ne mazāk. Tas nozīmē, ka Meroni paklausīgās kapitālsabiedrību valdes Uzņēmumu reģistrā apgalvo, ka es esmu faktiskais šo termināļu vadītājs, t.i. – pārvaldītājs," skaidro Lembergs. 

"Brīdī, kad ieviesa ASV sankcijas, Meroni sāka kliegt, ka es nepārvaldot šīs kapitālsabiedrības – tādā gadījumā mani ir jāsvītro no Uzņēmumu reģistra kā patiesā labuma guvēju. Tātad, ja es pārvaldu, tad ir sankcijas, bet, ja es nepārvaldu, tad ir jāsvītro no Uzņēmumu reģistra," uzsver Lembergs. 

 

Top komentāri

Viss skaidrs
V
Visi melo, tikai Aivars Lembergs nemelo nekad.
Horunžijs Negoduiko
H
Kam iespējams melo Meroni Lembergam ir skaidrs, bet kuram melo Lembergs to viņš vairs pats nezina.
Itamars Toledano
Vai kāds ir saskaitījis, cik reizes dienā Lembergs klāsta, ka KĀDS melo? Daudz interesantāk tomēr būtu zināt vai Lembergs KĀDREIZ pats arī saka patiesību, un vai maz ZIN, KAS ir patiesība. Ja zinātu, tad citus nevainotu melos, ko pats KĀ ŪDENI dzer!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē